Tercera #RFEF5 23-24. Prèvia Jornada 31. CF MONTAÑESA - UE CASTELLDEFELS (diumenge 28 d'abril; 12h; Mpal Nou Barris, Barcelona)

Divendres, 26 abril 2024 12:14
La UE Castelldefels disputa diumenge al migdia el seu penúltim partit a domicili de la temporada 23-24, visitant un cop més el barceloní Municipal de Nou Barris, casa de la Montañesa. Els grocs necessiten la victòria imperiosament per a mantenir les seves opcions de permanència després de les dues dures derrotes encaixades en les últimes dues jorrnades. A partir de les 12h, CF MONTAÑESA - UE CASTELLDEFELS (des de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

PREU ENTRADES

  • Sòcies/Socis UE Castelldefels: 5€

 

EL RIVAL: CF MONTAÑESA

La UE Castelldefels disputarà diumenge un partit cabdal, el que es podria considerar gairebé el seu primer 'match ball' en les seves aspiracions de permanència. I l'escenari del mateix serà un feu sempre exigent com és Nou Barris, l'estadi d'una Monta que afronta el partit amb sensacions positives després d'acumular dos triomfs consecutius contra San Cristóbal i Badalona.

Amb el metòdic i reputat tècnic cornellanenc Raúl Paje a la banqueta, el quadre groc-i-negre de la Via Júlia afronta la 31a jornada en 11a posició, amb 40 punts, fruit d'11 victòries, 7 empats i 12 derrotes, amb 28 gols a favor i 30 en contra. Xifres generals, com veiem, força equilibrades, i en què la prestació defensiva (és el 7è equip menys golejat de la lliga) brilla més que no pas l'atacant (només hi ha dos equips que han marcat menys dianes, Castelldefels i Reus Reddis; trobant 'xarxa' el mateix nombre de cops Mollerussa i Vilafranca). Parlem doncs d'un bloc sòlid i competitiu, 'made in Paje', que rendabilitza d'allò més bé les dianes que marca. Imatge d'alegria dels de Nou Barrris després del triomf del passat diumenge a Badalona, gentilesa del Compte X oficial @Montanyesa1927

ALEEGRIAMONTA

Pel que fa a la plantilla, als Eric Fernández, Xavi Múrcia, l'il.lustre veterà Moyano, Manel Montoya, Linares, Eric Ruiz, Kevin Alarcón, Suaibo, Marc Muñoz, Izuchi, Marc Gabaldón, Marc Rayo, Wilber, Joaco o l'ex groc Joel Cañaveras s'hi ha afegit un bon reforç en punta com és el jove, ex Sant Andreu, Martí Alonso. Equip tremendament exigent, amb molta joventut però amb capacitat per a donar la cara contra qualsevol rival.

Acabem dient que venen de vèncer a Badalona (0-2), i que en l'últim precedent el triomf va ser castelldefelenc (0-1).

 

ELS PRECEDENTS A TERCERA (Nou Barris)

  • 10-11: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 0-0
  • 11-12: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 1-1 (Xavi Valls // Iván Boniquet)
  • 12-13: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 0-3 (Óscar Muñoz 2, José Santos)
  • 13-14: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 5-1 (Padilla 2, Nils, Roland, Toni Pérez // Jony Fernández)
  • 14-15: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 2-0 (Toni Pérez, Pedro García)
  • 16-17: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 1-1 (Payán // Javi Calvo)
  • 20-21: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 0-1 (Alan)
  • 23-24: CF Montañesa - UE CASTELLDEFELS: 0-1 (Kevin Díaz)

Nou Barris viurà diumenge el 9è enfrontament entre Montañesa i Castelldefels a la Tercera Divisió, a terres barcelonines. El balanç fins ara és de 2 victòries groc-i-negres, 3 empats i 3 triomfs castelldefelencs, guanyant la UEC, de manera consecutiva, els últims dos precedents.

 

PRÈVIA UE CASTELLDEFELS I CONVOCATÒRIA

El tècnic Miki Carrillo ens deia en la prèvia que "després de la dura derrota de diumenge, per com va anar el partit, hem de refer-nos i intentar guanyar com sigui a Nou Barris. Ells arriben forts, ja que venen de guanyar els dos últims partits, però nosaltres no hem de mirar res d'això i hem d'anar per feina. Queden 12 punts per jugar i hem d'esgotar totes les possibilitats, tot sabent que serà un partit prou complicat"

Convocatòria: Antonell, Álex Alba, Rubén, Kike Ramírez, Manu González, Cano, Acedo, Fran Orellana, David Moreno, Mario Gerbolés, Salcedo, Pablo Franco, Kilian, Dani Sánchez, Carlos, Marc Velasco i David López. Són baixa Juanito (sanció i lesió), Marimon, també sancionat, i els lesionats Uri Escabrós i Blasco.

 

SEGUIMENT MEDIÀTIC EN DIRECTE

  • COMPTE TWITTER OFICIAL UE CASTELLDEFELS: @uecastelldefels (des de les 10:45h)

 

L'ÀRBITRE

Pol CURIEL RIERA. Delegació d'Osona

Llegir 104 vegades Darrera modificació el Divendres, 26 abril 2024 20:27

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500