MANU MARTÍN IGUALA CARLOS CRAVIOTTO COM EL PORTER GROC AMB MÉS PARTITS A LA TERCERA DIVISIÓ

Dijous, 14 Març 2019 12:24
 

El matx que el passat diumenge van disputar UE Castelldefels i FC Santboià ens va deixar un moment per al record. Imatge interior: Álex Gallardo

 

I és que el porter MANU MARTÍN va entrar, un cop més, en la particular història de la UE Castelldefels a la Tercera Divisió. Ho va fer perquè va disputar el seu encontre 101 amb la samarreta groga, igualant així el nombre de partits en què va defensar els nostres pals el porter que, fins diumenge, n'havia dirimit més: Carlos CRAVIOTTO.

Recordem que el gran porter lleidatà, que als seus gairebé 36 anys encara mostra el seu talent a la Segona Divisió B del futbol espanyol, concretament a les files de l'Ontinyent, va defensar la nostra samarreta durant tres temporades (03-06), disputant un total de 101 partits de lliga en què va encaixar 111 gols. Una mitjana espectacular (1'09 ge/pp) que, entre d'altres coses li va permetre de guanyar l'únic 'trofeu individual' d'un jugador UEC a Tercera: el 'Zamora' -porter menys golejat- de la temporada 05-06 (25 gols encaixats en 32 partits).

1DX 3665

Doncs bé, el de Sabadell, MANU MARTÍN, seguint les passes de Craviotto, va igualar contra el Santboià el seu registre d'encontres totals i, si Miki Carrillo així ho considera, el batrà dissabte contra el Santfeliuenc, el que el convertirà, en solitari, en el porter amb més partits jugats en la història del nostre equip en categoria estatal. Registre impressionant que parla ben a les clares de l'espectacular nivell d'un porter que als seus 23 anys encara té molt a dir en el món del futbol i que setmana rere setmana ens delecta amb aturades de primeríssim nivell.

Manu Martín-Craviotto, Craviotto-Manu Martín, en definitiva, els dos millors porters de la història del club a Tercera, 'connectats' durant uns dies.

Enhorabona, Manu!

 

#SomHiGrocs

Llegir 907 vegades

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500