Tercera Divisió 18-19. Prèvia Jornada 28. UE SANTS - UE CASTELLDEFELS (diumenge 17 de febrer; 12:15h; Camp de l'Energia, Barcelona)

Divendres, 15 Febrer 2019 18:45
 

La UE Castelldefels rendeix visita diumenge, per primer cop en partit de lliga, la UE Sants, rival directe a la zona mitjana-baixa de la classificació. Duel prou important per a uns grocs que després de la polèmica derrota contra el Prat volen tornar a sumar cen un partit d'aquells que poden començar a definir tot un tram final de competició. Des de les 12:15h, UE SANTS - UE CASTELLDEFELS (a partir de les 11h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

 

EL RIVAL: CF POBLA DE MAFUMET

UE Sants i UE Castelldefels, disputaran diumenge el seu 15è encontre oficial, 14è de lliga i 8è a terres barcelonines, amb un balanç general de 2 victòries grogues, 3 empats i 9 triomfs santsencs. De fet, el Castelldefels mai ha guanyat en partit oficial a casa del Sants. Des del primer duel, dirimit la temporada 69-70 a Primera Regional, s'han vist les cares en l'esmentada categoria, a l'antiga Regional Preferent, a Primera Catalana i a Tercera, dirimint l'últim precedent en lliga a la Ciutat Comtal el 25 de novembre del 2001, a Primera Catalana, a Magòria, amb triomf barceloní (1-0). El Sants afronta la jornada 28 en 16a posició, amb 29 punts, fruit de 8 victòries, 5 empats i 13 derrotes, amb 22 gols a favor i 37 en contra.

El Sants 18-19 tot i ser un 'nouvingut' a la categoria -paradoxes del futbol, ja que és, sens dubte, un dels grans històrics de la mateixa- ha apostat per la continuïtat -allò que funciona no cal tocar-ho massa-, i de la mà de Tito Lossio, home de la casa, ha conformat un bloc basat en els mateixos arguments que li han atorgat l'èxit en les darreres campanyes. Xifres en mà és el 6è equip que menys gols ha marcat i el 4t que més n'ha encaixat (només superat a aquestes alçades per Martinenc, Santboià i Fe Grama), el que posa de manifest el seu tarannà sempre ofensiu, buscant sense embuts i a còpia de combinació, les porteries rivals, independentment del major o menor grau d'encert que acrediti. Com a local presenta un balanç de 3 victòries (vs Figueres, FE Grama i Pobla Mafumet), 3 empats (contra Granollers, Ascó i Llagostera) i 6 derrotes (vs Terrassa, L'Hospitalet, Vilafranca, Europa, San Cristóbal i Reus B). Tot i que li ha costat començar a 'carburar' a l'Energia, hi encadena 3 partits sense perdre, tot coincidint amb el canvi d'any. Tanmateix, és el 4t pitjor local de la competició. 

UECSANTS4

Quant a jugadors es refereix, com dèiem, la fesomia del Sants 18-19 no presenta gaires novetats en relació a la temporada anterior, seguint homes com el porter uruguaià Yamandú i d'altres jugadors prou interessants i de qualitat com Alberto, Cura, Picolo, Fabregat, Guille, Chicho, Gala, Crivi, Sumarroca, Borrull, Luis Gaudioso o Sergio Navarro, aquests dos últims prou coneguts al nostre entorn després d'haver vestit samarretes com les de Cornellà, Santboià o Gavà. Entre les incorporacions hi destaca un altre davanter que en els últims cursos ha vestit samarretes del Baix Llobregat com Mario Cantí (ex Sant Ildefons i Viladecans), Aleix Lage (Júpiter), Brian López o Juli Berenguer (Girona juvenil), sense oblidar el retornat Fran Avilés. No parlem d'una plantilla amb massa experiència a la categoria, però sí prou capacitada per a competir-hi amb garanties, tal i com està demostrant.

Sergio Navarro amb 7 gols és el màxim golejador verd-i-blanc, tot recordant que al partit de la primera volta, als Canyars, el resultat va ser d'1-2. Mario Cantí i Guille van capgirar el gol inicial d'Adri Guica. 

 

ELS PRECEDENTS AL CAMP DE L'ENERGIA (Tercera Divisió)

El de diumenge serà un duel inèdit a la categoria. L'únic precedent entre aquests dos equips, en aquest terreny de joc, es va dirimir el passat 31 de juliol, en la Primera Ronda de la Copa Catalunya 18-19, caient del costat verd-i-blanc (1-0) gràcies a un gol de Sergio Navarro a la segona meitat. 

 

PRÈVIA UE CASTELLDEFELS i CONVOCATÒRIA

Miki Carrillo, entrenador de la UE Castelldefels, ens comentava en la prèvia que "el Sants és un equip molt difícil de superar, que està competint molt bé i que a casa, últimament, s'està mostrant fort. Nosaltres no estem en mal moment, ans al contrari, però ens hi juguem molt i hem de puntuar i si pot ser guanyar, ja que portem unes quantes setmanes sense fer-ho i necessitem tornar a fer 'ple'"

Convocatòria: Manu Martín, Romero, Rubi, Juanito, Alan, Alegre, Bermúdez, Jonathan Ferreira, Joel Coch, Jaume, Marc Gibernau, Pedro Bilbao, Jordi Cano, Fran Piera, Kike Ramírez, Abde, Ralph i Aumatell. Són baixa per sanció Sergi Pérez i Víctor Miranda, i Eric González, per lesió. 

 

SEGUIMENT MEDIÀTIC EN DIRECTE

  • TWITTER OFICIAL UE CASTELLDEFELS: @uecastelldefels o www.twitter.com/uecastelldefels. A partir de les 10:45h
  • RÀDIO MARCA BARCELONA (89.1 FM o www.radiomarcabarcelona.org): 'Marcador Catalunya'. Des de les 11h
  • BETEVÉ: Emissió en directe per streaming a www.beteve.cat

 

L'ÀRBITRE

Miguel Ángel REINOSO MANGAS. Delegació de Girona

Llegir 947 vegades Darrera modificació el Dissabte, 16 Febrer 2019 08:29

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500