LA UE CASTELLDEFELS B 22-23 ARRENCA AQUEST CAP DE SETMANA

Dijous, 15 Setembre 2022 17:27
691c174c263a61b94a3af1c70c4468f4 LAquest cap de setmana arrenca la Tercera Catalana, i amb ella el novena temporada consecutiva de la UE Castelldefels B a la categoria. Ho farà enfrontant-se el Vallirana als Canyars. 

Més castelldefelenc i de la casa que mai -enguany arrencaran la temporada 18 jugadors que la temporada passada militaven al nostre club, sigui al filial o als Juvenils A i C, molts d'ells de llarguíssim recorregut al nostre club-, el segon equip groc parteix amb l'engrescador repte d'igualar o superar la notable temporada anterior, curs que va cloure amb una més que destacable 5a posició.

Al capdavant de la 'nau' com a tècnic hi trobem en Rubén Pérez, qui torna al club, després del seu primer pas com a jugador en dues etapes i del posterior com a entrenador de Futbol Base, coordinador de Futbol 7 I fins i tot delegat del Primer Equip que es va perllongar entre 2006 i 2014. Un dels nostres, vaja, que dirigirà com amateurs a molts jugadors que va ser sota a les seves ordres en la seva ja llunyana etapa coordinativa.

CASTELLDEFELSB2

CASTELLDEFELS B

ALPAY

De dalt a baix: bona part dels jugadors que segueixen de la 21-22 (foto superior); incorporacions dels Juvenils (foto mig); Alpay, un dels fitxatges 22-23 (foto interior)

La pretemporada ha estat prou positiva, amb només una derrota en 6 partits -i contra un Primera Catalana com el Molins de Rei-, i un bagatge de 3 victòries i 2 empats contra rivals de la categoria.

La plantilla 22-23 queda d'entrada així, tot i que encara poden haver-hi novetats ja que hi ha diversos jugadors treballant en dinàmica de filial

  • Fitxatges: Pau Porras (Sector Motnserratina), Sergi Fradera i Gerard López (Can Roca), Alpay i Dante (Atlètic Prat Delta) i César Bogarín (Vinyets Molí-Vell)
  • Segueixen de la 21-22: Joan Samcho, Dani Boyano, David Sánchez Íker Gallego, Nacho Batlle, Julen, José Luis, Nico Castañeda i Mario Gerbolés
  • Ascendeixen de Juvenils A i C: Héctor Mompó, Uri Rincón, Ferran, David López, Manzaneda i Albert Nieves (A) i Mario Partida i Jonathan García.

En la prèvia a l'inici en Rubén Pérez ens comenta que "després d'una pretemporada on hem tractar de marcar unes bases i una idea de treballar com a filial, arribem a l'inici amb ganes de començar bé a casa. La lliga ens posarà on ens ha de posar, però la idea clara de la que partim és la d'arribar a la recta final (últimes 9 jornades) amb opcions de lluitar per les màximes cotes". 

Llegir 304 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Setembre 2023 22:43

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500