es inscripcionOnline

WALTER RESCHKE DEIXA LA UE CASTELLDEFELS

Una de les figures 'clau' del dia a dia del club en els darrers tres lustres deixa la UE Castelldefels per motius personals d'incompatibilitat laboral horària. Parlem del gran Walter Reschke. 

Des de la seva arribada al club l'any 2006, en Walter ha ocupat diferents rols en l'entitat, relacionats fonamentalment amb el tema logístic. Durant tot aquest temps ha estat l'encarregat del material tant del primer equip com del futbol base, així com el Delegat del Primer Equip (des de la temporada 13-14 fins a la 19-20) i l'administratiu encarregat de les qüestons federatives del futbol base (17-19).

La seva llarga trajectòria al club, unida a la seva discreció i professionalitat, tenint cura de fins a l'últim detall, l'han fet guanyar-se l'estima general, tant al propi entorn castelldefelenc com arreu del futbol català. Parlem doncs d'una baixa sensible, d'un referent contemporani de la UE Castelldefels.

Tot i que els nostres camins se separen, en Walter com ell mateix reconeix, sempre serà un "groc d'Avellaneda. S'ha fet difícil prendre la decisió, però malgrat que a partir d'ara ja no formaré part del dia a dia del club sempre seré un groc més i quan pugui em passaré pel camp. Moltes gràcies a tots per la vostra estima durant tots aquests anys"

En el moment de l'a reveure cal destacar doncs l'enorme servei que ha ofert al club des de les diferents tasques desenvolupades, ja que no cal oblidar, per exemple, que ha format part del cos tècnic del Primer Equip en un total de 556 partits oficials (entre lliga, Copa Catalunya i Campionat de Catalunya Amateur) i que ha defensat amb fets els nostres colors durant centenars de milers d'hores de treball -matins, tardes i nits-, feina que sens dubte ha servit per a fer més gran l'entitat. 

Les portes de la UE Castelldefels sempre romandran obertes per a tu, Walter

Moltes gràcies per tot!

Visto 421 veces Modificado por última vez en Miércoles, 05 Agosto 2020 13:14