es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. AITOR SERRANO

 

Presentem la sisena incorporació UE Castelldefels 20-21. Es tracta de la del davanter AITOR SERRANO

Punta ràpid i vertical de 21 anys, Serrano viurà als Canyars la seva segona experiència a la Tercera Divisió. Després d'una 19-20 en què va vestir les samarretes de Pobla Mafumet i Ascó, l'incisiu davanter tarragoní, format al planter del Nàstic de Tarragona, vol consolidar-se a la Tercera Divisió en la seva tercera campanya d'amateur després d'una primera al Borges Blanques, de Primera Catalana, en la 18-19. Futbolista força versàtil, que tant pot jugar en bandes ofensives com de segona punta, intentarà aportar la 'gana' pròpia d'un futbolista en creixement.

En les seves primeres paraules com a jugador groc ens deia que "vinc d''una temporada estranya i de la que vull passar pàgina. A la Pobla no vaig gaudir dels minuts desitjats i a Ascó, just quan estava començant a recuperar una bona versió, en la línia de la temporada del Borges, va arribar el tema del coronavirus i es va acabar la temporada. Arribo a Castelldefels amb moltes ganes de tornar a gaudir del futbol del primer minut a l'últim". 

Tal i com reconeix, l'interès d'en Miki Carrillo ha estat essencial en el seu fitxatge. "En Miki té bones referències meves i ja em seguia de fa dues temporades. L'any passat vaig estar a punt de venir, però finalent vaig acabar a la Pobla, i el que sí que pretenc és retornar-l'hi la gran confiança que ha dipositat en mi"

Sobre les seves característiques futbolístiques afirma que "sóc un jugador d'equip, que intenta aportar velocitat, verticalitat i gol. El meu objectiu és sumar sempre pensant en el col.lectiu i espero que al Castelldefels surtit tot com desitjo. Tinc moltes ganes de començar". 

Per últim ens explicava que "sóc conscient que la Tercera Divisió és una categoria molt exigent i difícil, però crec que estic capacitat per fer-m'hi un lloc, raó per la qual toca treballar al màxim per a gaudir d'oportunitats i entrar en els plans del tècnic. Per motivació no serà"

Benvingut, Aitor


#SomHiGrocs

Visto 231 veces Modificado por última vez en Jueves, 09 Julio 2020 21:25