es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. ADRI VALLE

 

Tercera jornada consecutiva de presentacions Primer Equip UE Castelldefels 20-21. Avui comencem per un porter fet a casa: ADRI VALLE

 

La porteria UE Castelldefels serà 100 per 100 castelldefelenca en la 20-21. I és que l'Álex Romero tindrà una 'parella de ball' de tots coneguda. Parlem de l'ADRI VALLE, qui als seus 19 anys ascendeix al Primer Equip després d'haver defensat la porteria del Castelldefels B durant la temporada 19-20, al grup 8 de la Tercera Catalana. L'Adri, que va començar a jugar al nostre club de ben petit, hi va tornar en edat cadet després de passar per entitats com CE L'Hospitalet o l'EF Gavà, acabant de groc l'etapa formativa i encetant l'amateur -previ breu pas per terres balears- al nostre segon equip. Porter sobri, àgil, amb capacitat de lideratqe i que transmet confiança i tranquil.litat, rep el premi al seu treball i constància. Sense fer soroll s'ha guanyat un lloc prou merescut en categoria estatal .

Valle ens explicava d'entrada que "estic molt content amb l'oportunitat que m'ha donat el club. Des del primer dia sempre han confiat molt en mi i estic tremendament agraït pel fet de formar part del Primer Equip a la Tercera Divisió. Ara toca retornar la confiança dipositada amb treball. L'objectiu, perquè no, és fer-me un lloc a l'onze".

Formarà una parella de porters joves i del planter amb Romero. Una fita històrica, ja que per primer cop els dos porters seran de la casa. Al respecte entén que "Romero i jo formarem una bona parella, ens coneixem des de fa molts anys i estic segur que això es notarà tant en el nivell dels entrenaments com a l'hora que tot això es plami en competició. Serà una etapa molt il.lusionant i que demostra que al Castelldefels es treballa prou bé amb els porters".

Després d'una temporada al filial, a Tercera Catalana, arriba el pas al Primer Equip. Valle ens deia que "quan comences d'amateur el canvi és dràstic. L'etapa cadet i juvenil és molt maca, però quan acabes futbol base parteixes gairebé de zero, ja que tothom té experiència i bagatge. El fet de jugar una temporada sencera a Tercera Catalana m'ha permès conèixer la nova realitat des d'una perspectiva de vegades difícil però que també et fa aprendre molt. El que està clar és que competiré en cada entrenament com un 'animal'"

Benvingut, Adri!

#SomHiGrocs 

Visto 243 veces Modificado por última vez en Jueves, 09 Julio 2020 14:58