es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. GUILLE MARÍN

 

La quarta presentació UE Castelldefels 20-21 és especial ja que es tracta d'un retorn: el de GUILLE MARÍN

Pels que fa anys i panys que defensem aquests colors sempre suposa un orgull presentar jugadors castelldefelencs que arriben al nostre Primer Equip després d'una llarga trajectòria al futbol base groc. Parlar d'en Guille Marín és fer-ho de tot un rosari de gols i golassos, de jugades inoblidables a còpia de velocitat i talent i, en definitiva, de l'èxit individual i col.lectiu, el seu propi i el de la seva generació UE Castelldefels. Una 'collita del 2000' que també ha resultat i està resultant prou bona. Als seus 20 anys, i després d'un reexit pas pel CF Gavà 19-20, en una Primera Catalana sempre exigent, en Guille torna a casa per a completar 'l'escala' i defensar totes les categories del club des de benjamí fins al Primer Equip, el que ha de suposar un orgull per a tots els que ha contribuït a aconseguir-ho (coordinadors, entrenadors, etc). Capacitat per a desbordar, velocitat, verticalitat i gol sempre han estat els seus 'avals'. I ara toca acreditar-los, també, amb els 'grans'.

En les seves primeres impressions en Guille ens deia que "estic molt content. El Castelldefels sempre ha estat casa meva i jugar al Primer Equip és una aspiració per a tothom. Ara toca treballar al màxim per a guanyar-se el lloc i que les coses surtin"

Sobre el seu futbol assegura que "sóc un davanter ràpid i que busca sempre el gol, però està clar que quan acabes futbol base i comences d'amateur les coses són diferents i toca treballar molt més per al benefici col.lectiu, ja que el nivell competitiu dels equips és alt i ningú 'regala' res"

Per últim, valora prou positivament jugar amb un bon grapat de cares conegudes de molts anys al club. "Jugar amb jugadors que coneixes i amb els que has format part d'un club durant molt de temps és important. En el meu cas estic especialment il.lusionat pel fet de compartir vestidor amb Adri Valle, que és un gran amic des de fa anys i amb el que encetem una etapa que esperem que ens depari moltes alegries"

Ben tornat, Guille!

 

Visto 237 veces Modificado por última vez en Miércoles, 08 Julio 2020 10:08