es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. GUILLE HERNÁNDEZ

 

Segon dia de presentacions dels fitxatges UE Castelldefels 20-21. Arriba el torn de GUILLE HERNÁNDEZ

Als seus 26 anys, Guillem GUILLE HERNÁNDEZ 'aterra' als Canyars procedent, igual que Fabregat i Sergio Navarro, de la UE Sants. Després de set temporades sent un dels referents verd-i-blancs a la medul.lar per la seva personalitat, no exempta de bon futbol i capacitat de treball, en Guille canvia d'aires per a retornar a una comarca que ja coneix, la del Baix Llobregat, ja que en una trajectòria similar a la de Navarro va cloure la seva etapa formativa al CF Gavà. No cal oblidar que, sent juvenil, va debutar a la Tercera Divisió vestint la samarreta blaugrana. Des de la 13-14, però, ha defensat els colors de l'històric Sants, contribuint de manera decidida en el seu retorn a Tercera.

De la mateixa que Fabregat i Navarro Guille Hernández valora prou positivament el seu positiu pas per la UE Sants alhora que reconeix "que necessitàvem un canvi. A nivell d'ambició podem donar un pas nou en les nostres trajectòries a nivell de responsibilitat i autoexigència i això sempre va bé"

Futbolísticament té clar que "sóc conscient que, sobre el paper, represento un perfil bastant idoni per a Miki Carrillo. Som gent que ens agrada donar la cara i anar de cara, a nivell personal no sóc de reservar esforços sinó de donar-ho tot a la gespa i crec que en aquest sentit les coses poden sortir bé. La nostra manera de treballar i entendre les coses és similar"

Per últim és conscient que "ens espera una Tercera diferent, que més o menys s'està començant a dibuixar amb els subgrups i demés. Sigui com sigui tenim moltes ganes de tornar a fer el que ens agrada. En el meu cas torno al Baix Llobregat. Fa molts anys que vaig deixar Gavà en direcció al Sants i tinc ganes de seguir gaudint de la categoria en un club consolidat en la mateixa com és el Castelldefels. 

Benvingut, Guille!

Visto 229 veces Modificado por última vez en Miércoles, 08 Julio 2020 09:55