es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. SERGIO NAVARRO

 

Presentem el segon fitxatge UE Castelldefels 20-21. Es tracta del davanter SERGIO NAVARRO

Als seus 26 anys el 'xèrif', tal i com el coneixien molts a la UE Sants, deixa enrera una etapa fantàstica al club verd-i-blanc, equip del que n'ha estat un dels grans líders dins i fora del terreny de joc als darrers 7 anys, influint decisivament en el retorn santsenc a la Tercera Divisió, la categoria que es correspon amb la seva gran història. Navarro no es pas un desconegut al Baix Llobregat, ja que no cal oblidar que va acabar etapa formativa (cadet i juvenil), encetant l'amateur en la 12-13, vestint amb brillantor la samarreta del CF Gavà. Punta ràpid, llest, pencaire i amb gol, reforça l'atac groc després d'unes dues darreres campanyes en què ha 'signat' una quinzena de 'xarxes'.. 

En les seves primeres impressions de groc reconeixia que "han estat 7 anys en un club que he considerat i considero casa meva com és el Sants, però tocava canviar. Torno al Baix Llobregat, en Miki ja fa temps que volia comptar amb mi i ara ha arribat el moment de fitxar per un club que té també un projecte interessant. Amb ganes de començar".

A nivell personal ens explicava que "intentaré aportar el que calgui a l'equip, siguin gols o passades de gol, que és el que busquem sempre els davanters, o sobretot treball, ja que en una categoria com la Tercera Divisió cal oferir aquest 'plus' per aconseguir els objectius".

Per últim assegurava que "hi ha bon vestidor i les referències que hi tinc són molt bones. Torno a coincidir amb ex companys de vestidor com Juanito i ho faig per primer cop amb d'altres jugadors com per exemple Alan, que han estat rivals d'aquests que t'agraden durant molts anys. Això també ha influït en la decisió final. Crec que formarem un bon grup i ara el més important és que l'equip rutlli"

Benvingut, Sergio!

Visto 202 veces Modificado por última vez en Martes, 07 Julio 2020 16:53