es inscripcionOnline

Presentacions Primer Equip 20-21. Cristian FABREGAT

 

Comencem amb les presentacions dels fitxatges UE Castelldefels temporada 20-21

I ho fem pel més veterà. Es tracta de Cristian FABREGAT, lateral de 31 anys que arriba al club groc procedent de la UE Sants, conjunt en què hi ha militat durant pràcticament tota la seva trajectòria esportiva, coneixent en els darrers anys el regust de l'èxit, ja que després de molt de temps els verd-i-blancs, amb Fabregat com un dels estendards, va retornar a la Tercera Divisió. Futbolista experimentat i força complet -defensivament seriós i ben dotat amb la pilota als peus- aterra als Canyars amb la il.lusió pròpia d'un jove veterà.

En les seves primeres paraules de groc ens explicava que "arribo amb moltes ganes d'afrontar aquesta nova etapa. Ho faig, a més, acompanyat de dos companys amb els que hem compartit moltes coses com Guille Hernández i Navarro, i tant jo com ells sabem que el Castelldefels és un equip que porta molts anys a Tercera, raó per la qual serà un canvi important però engrescador"

Reconeix que "m'agrada molt el futbol i sóc un jugador que sempre té mentalitat positiva. Espero aportar el meu granet de sorra en una etapa que suposa deixar casa meva, el Sants, després de tant de temps, però que també em genera una gran il.lusió en una temporada que serà diferent a tots els nivells"

Per últim es defineix com un jugador "polivalent. Jugo bàsicament de lateral, podent-me adaptar a totes dues bandes, i també m'agrada arribar a dalt quan es pot. Intento ajudar a base de competitivitat i experiència i el meu desig és respondre a la confiança que han dipositat en mi tant el Miki com el club"

Benvingut, Cristian!

Visto 205 veces Modificado por última vez en Martes, 07 Julio 2020 15:29