es inscripcionOnline

ENS HA DEIXAT EN JOAN PRATS I FONTANET. ADÉU 'PITUS'

 

 

Dol UE Castelldefels 

En les últimes hores ens ha deixat als 78 anys una de les persones més importants en la història d'aquesta entitat a les darreres dècades, establert de fa un temps a Calafell.

Parlem d'en JOAN PRATS i FONTANET conegut per tothom pel sobrenom de 'PITUS'. Barceloní orgullós del barri de Sants, en Pitus va ser, sobretot, un home de futbol. Curiosament, però, i de ben jove, va establir lligams amb amb el nostre club, ja que a principis del 60 va vestir la samarreta d'una aleshores incipient entitat com a jugador.

Posteriorment va passar molts anys vinculat al RCD Espanyol en diferents rols esportius i administratius (delegat d'equips, delegat de camp a Sarrià, oficines d'administració, gerència, etc), tornant a vincular-se al nostre club a finals dels 90, concretament l'any 1998, amb en Benjamín García com a President. Des d'aleshores fins l'any 2014 va exercir diferents funcions, administratives i directives a la UE Castelldefels, sent però la principal la de Secretari Administratis/Federatiu del club.

PITUS2

Respectadíssim pels diferents estaments futbolístics a casa nostra (tenia un gran pes específic a la FCF) i per la resta d'entitats, va ser un referent del que ha de ser un home de futbol, basant la seva manera de fer en el rigor i la rectitud a l'hore de prendre i executar les decisions. Un caràcter fort acompanyat d'una enorme vitalitat, ja que no dubtava en apuntar-se a la festa i fer conya, explicant múltiples anècdotes viscudes, sempre una gran dosi d'ironia però fent-se escoltar.

Sempre recordarem la seva passió i, també, la seva indiscutible estima pels nostres colors.

En el moment de l'a reveure enviem el nostre més sentit condol a la seva vìdua Hortensia, i als seus fills Sílvia -qui també va treballar pel club- i Joan, que l'estimaven, igual que ells/elles a ell, amb devoció.

Gràcies per tot el que vas fer per la UE Castelldefels i descansa en pau, Pitus

 

Visto 173 veces Modificado por última vez en Martes, 19 Mayo 2020 15:18