es inscripcionOnline

PEDRO BILBAO, EL 17è 'CENTENARI' DE LA UE CASTELLDEFELS A LA TERCERA DIVISIÓ

 

El passat diumenge 8 de març, un jugador de la UE Castelldefels va gaudir d'un protagonisme especial i merescut

Parlem d'en PEDRO BILBAO. I és que el menut extrem groc va disputar contra el Sant Andreu el seu partit 100 amb la UE Castelldefels a la Tercera Divisió. En Pedro es QUE va convertir així en el 17è jugador en la història del club a la categoria en arribar als tres dígits d'encontres, sent el segon de l'actual plantilla en aconseguir-ho per darrera de Juanito, que en duu actualment 114. Abans de començar el matx, el President de la UE Castelldefels, Adolfo Borgoñó, li va fer entrega d'una samarreta commemorativa. 

Recordem que l'actual és la tercera temporada del veloç atacant barceloní a la nostra entitat, a la que hi va arribar a l'estiu del 2017 procedent del Sant Ildefons, i en aquestes tres campanyes s'ha convertit en un titular indiscutible per a Miki Carrillo, que en tot moment ha confiat en la seva capacitat de desequilibri fruit d'una increïble velocitat. Tant és així que en la seva primera temporada va participar en els 38 partits de lliga (tots). També 38 (sobre 40) van ser els encontres que va disputar la temporada passada 18-19, raó per la qual en el 24è de l'actual 19-20 ha arribat als 100. Ha marcat un total de 8 gols. Computant totes les competicions (incloent-hi Copa Catalunya) el seu balanç global és de 106 partits i 9 gols.

Disputar 100 encontres oficials de lliga amb un mateix equip comença a ser una 'raresa' en el futbol actual, i en Pedro, exemple de regularitat i perseverança, ho ha aconseguit. És per això que només ens queda felicitar-lo i agrair el magnífic rendiment que ha ofert, ofereix i seguirà oferint a casa nostra. 

Enhorabona, Pedro!!

#SomHiGrocs #16de3div5 

Visto 251 veces Modificado por última vez en Miércoles, 11 Marzo 2020 11:20