es inscripcionOnline

PRIMER EQUIP UE CASTELLDEFELS 19-20: MÉS CASTELLDEFELENC I DEL PLANTER QUE MAI

 

El 'maridatge' entre Planter i Primer Equip de la UE Castelldefels viu, en la temporada en curs, 19-20, el seu millor moment des que la UE Castelldefels juga a Tercera

I és que enguany són fins a 7 els jugadors castelldefelencs que formen part del Primer Equip groc -Romero, Juanito, Blasco, Miguel, Adri Guica, Kike Ramírez i el tercer porter Adri Valle-, sent 6 d'ells jugadors formats en major o menor mesura en el nostre planter. L'única excepció és Juanito, qui va fitxar pel nostre club sent ja amateur, concretament amb 22 anys. 

En els últims partits està sent habitual que els 6 primers participin alhora (Adri Valle forma habitualment amb el filial), circumstància que ens ha d'omplir d'orgull a tots els que ens estimem el futbol de casa nostra i que també parla a les clares de l'evolució que ha viscut el futbol base de la UE Castelldefels en els darrers cursos, ja que aquest creixement qualitatiu, que no fa més que emfatitzar el talent del que tots aquests jugadors disposen, està propiciant que molts dels joves que acaben etapa juvenil estiguin cada cop més i millor preparats per afrontar el repte de la Tercera Divisió. El gran objectiu d'un planter és formar jugadors i persones, però evidentment també nodrir de futbolistes el Primer Equip. Les tres últimes generacions que han clos etapa juvenil, la del 98 (Romero), la del 99 (Miguel, Kike Ramírez i Adri Valle) i la del 2000 (Blasco i Adri Guica) hi són representades. 

71C15E47 1128 418D A587 1B35642AF627 1

Miguel Marín només ha vestit la nostra samarreta, Romero i Adri Guica, tot i viure breus parèntesis en d'altres entitats (Gavà i Nàstic), han defensat en totes les temporades en què han jugat a futbol els nostres colors, i pel que fa a Blasco i Kike Ramírez parlem de fills pròdigs. Blasco de més llarg abast -ja que va jugar els seus primers anys al Castelldefels abans de marxar de benjamí a Cornellà, on hi va ser fins al final d'etapa juvenil-, i Kike Ramírez més 'proper' en el temps, ja que va militar al nostre club fins a cadet de segon any, passant des d'aleshores i fins que va acabar de juvenil per Sant Andreu i Cornellà.

Si a això hi afegim que fins al gener hi va militar un il.lustre castelldefelenc com Dani Sánchez, que un altre jugador que va acabar la 18-19 amb el Juvenil A també forma part del primer equip -Ballesteros-, i que al llarg de tota la temporada són en dinàmica de treball amb els grans efectius del filial i del Juvenil A -el que més protagonisme ha tingut ha estat el central Pedro Jiménez, qui va disposar de minuts oficials a la Copa Catalunya-, queda clar que la joventut i el 'producte local' gaudeixen de més protagonisme que mai. I és que, per primer cop en la història de la nostra entitat, 5 jugadors que van donar les seves primeres passes al futbol a la nostra entitat formen part de la cúspide de la piràmide, que no és altra que el Primer Equip. El camí és llarg però, com s'està demostrant enguany, s'hi pot arribar.

Enhorabona a tots!

 

#SomHiGrocs 

 

Visto 473 veces Modificado por última vez en Miércoles, 26 Febrero 2020 15:18