es inscripcionOnline

200 VICTÒRIES DE LA UE CASTELLDEFELS A LA TERCERA DIVISIÓ

 

El triomf obtingut el passat diumenge per la UE Castelldefels al camp del San Cristóbal no ha estat un més en la història groga a la categoria

La treballada victòria assolida a Ca N'Anglada ha estat la número 200 del Castelldefels a la Tercera Divisió. Recordem que la d'enguany és la 16a campanya groga a la categoria. Molt ha plogut des del 1r triomf, que data del 8 de setembre del 2002 (Castelldefels-Manlleu: 3-1), arribant des d'aleshores 199 més, a una mitjana de 12'5 per temporada.

El 'centenari' el vam assolir en la jornada 35 de la temporada 09-10 gràcies al 'ple' obtingut a Les Planes contra el CF Olesa, curiosament pel mateix resultat que el passat diumenge (1-3), fent-ho concretament el 18 d'abril del 2010. Per tot plegat podem dir sense embuts que el nostre equip s'ha convertit per mèrits propis en un 'clássic contemporani' de la categoria, ja que hi ha disputat 16 de les 18 darreres campanyes, circumstància que posa encara més en valor l'època daurada que a nivell esportiu viu el nostre club des d'inicis del segle XXI. I és que no cal oblidar que abans del setembre del 1999 la UE Castelldefels mai havia competit per sobre de l'antiga Regional Preferent. Espectacular. Un autèntic orgull per a tots els que ens estimem aquesta samarreta. 

És per això que cal felicitar tots aquells que han fet possible arribar a un registre com aquest en les darreres tres dècades, tot esperant que, com a mínim, en 'caiguin' 200 més en el futur.

Enhorabona, UE Castelldefels!!

 

#SomHiGrocs

 

Visto 333 veces Modificado por última vez en Jueves, 20 Febrero 2020 11:16