es inscripcionOnline

BLASCO I BALLESTEROS: DEBUTEN ELS MÉS JOVES DE LA PLANTILLA UE CASTELLDEFELS 19-20

 

Dos dels integrants de la plantilla UE Castelldefels 19-20, malgrat el resultat final, van viure diumenge contra el CE L'Hospitalet un moment prou especial

 

I és que els dos jugadors més joves de la plantilla, Jaume BALLESTEROS i Alejandro BLASCO, van efectuar el seu debut oficial en lliga amb la UE Castelldefels i a la Tercera Divisió. Ballesteros va reemplaçar Dani Sánchez al 61', mentre que Blasco va fer el mateix amb el seu ex company al Futbol Base UE Castelldefels i UE Cornellà, Kike Ramírez.

BALLESTEROS FICHA

Recordem que tots dos van fitxar pel nostre club al tram final de la temporada 18-19, per a reforçar el Preferent Juvenil amb l'objectiu de la permanència, fita que finalment va ser reexida. Parlem de dos jugadors força polivalents i competitius, i mentre Ballesteros -ex Damm i Cornellà entre d'altres- ocupa posicions ofensives -mitjapunta, interior-, Blasco és gairebé un jugador 'universal', tot i que la seva posició més nata és la de lateral.

Cas significatiu el del castelldefelenc Alejandro Blasco, qui va començar a jugar al nostre club -Pre Benjamí i Benjamí de primer any-, fitxant de benjamí de segon pel Cornellà, on s'hi ha mantingut tots aquests anys fins a cloure-hi etapa juvenil. Per començar d'amateur ha tornat 'a casa', sense oblidar que al nostre club hi juga des de fa unes quantes temporades el seu germà Joel.

La dada curiosa és que amb Ballesteros i Blasco ja són 3 els jugadors nascuts al segle XXI (concretament l'any 2000) que han vestit la nostra samarreta a la Tercera Divisió: Adri Guica (temporades 17-18 i 18-19) i Jaume Ballesteros i Alejandro Blasco (19-20)

 

Enhorabona, nois!

#SomHiGrocs

Visto 350 veces