es inscripcionOnline

MIKI CARRILLO RENOVA UNA TEMPORADA MÉS AMB LA UE CASTELLDEFELS

 

Notícia d'abast UE Castelldefels. En les últimes hores s'ha fet oficial l'ACORD DE RENOVACIÓ entre el club i l'entrenador del Primer Equip, MIKI CARRILLO

 

El tècnic barceloní seguirà a la banqueta groga en la temporada 18-19, independentment que l'equip estigui a Tercera o a Primera Catalana, en el que serà la seva cinquena campanya al capdavant de la primera plantilla, on hi va 'aterrar' la temporada 14-15. L'aposta per una continuïtat que està sent prou positiva i profitosa a nivell esportiu per a les dues parts és el principal argument esgrimit per la Junta Directiva, que després d'un parell de reunions ha tingut l'ok d'un Carrillo que, recordem-ho, és a punt d'arribar al seu partit 100 com a entrenador UEC a la Tercera Divisió (en porta ara mateix 98), ampliant-se el registre a 132 si hi sumem els de Primera Catalana. El menor de la nissaga ja s'ha convertit 'de facto' en el segon entrenador que més partits ha dirigit el nostre equip en els darrers 20 anys, només superat per Antonio Escudero. Per tant, Miki Carrillo ja ha entrat de ple dret en la història de la nostra entitat, quan som a punt de complir 70 anys. 

En les seves primeres impressions després de la renovació, Carrillo ens deia que "estic molt content per la confiança de la Junta Directiva i del club. Jo sóc un entrenador de romandre als clubs molt de temps, si hi sóc a gust, i aquí a Castelldefels hi estic encantat, ja que és un club on s'hi pot treballar molt bé, està sanejat econòmicament i les coses es fan com pertoca". Respecte a com ha anat aquest procés de renovació ens deia que "ha estat ràpid. La Junta em va plantejar la seva proposta, i com a mi no m'agrada especular, i des del primer dia m'he sentit molt valorat, ho he tingut clar. Tanmateix el que toca ara és salvar la categoria, que encara tenim feina per fer, i un cop aquest objectiu el poguem assolir, ja pensarem en el proper projecte, que intentarem que sigui també molt competitiu". En aquest sentit incidex quan ens explica que "toca la rematar la feina. Hem fet una campanya força bona, hem anat de menys a més, l'equip ha anat enfortint-se i creixent, però aquí no hi ha res fet ni tancat, i el que toca ara és competir al màxim en les 8 jornades que resten per a deixar l'equip a Tercera"

També ha volgut valorar aquesta important notícia el President UEC, Adolfo Borgoñó. El màxim mandatari groc ens deia que "la nostra idea sempre ha estat clara respecte al Primer Equip. Considerem que la continuïtat dóna estabilitat a llarg termini i això és el que volem més enllà dels resultats. Independentment que l'equip la temporada vinent sigui a Tercera o a Primera Catalana el concepte no canvia, i per això anunciem la notícia ara, sense la permanència ratificada. Per a nosaltres, tenint en compte el nivell pressupostari de la Tercera Divisió, i que amb molta modèstia estem competint contra transatlàntics del futbol català, ser a Tercera ja és un èxit i ens omple d'orgull".

En aquest sentit té clar que "Miki Carrillo és la figura ideal per a liderar aquest projecte. Fa d'entrenador, de la mà d'una gran grup de treball, pren les decisions sobre tots els moviments d'altes i baixes de l'equip i també té la vista posada en el futbol base, ja que veu el filial i el Juvenil A amb certa regularitat, i jugadors de tots dos equips entrenen amb els grans. Enguany de fet ja han debutat dos jugadors procedents d'aquests conjunts com són César Mont (Castelldefels B) i el passat diumenge Adri Guica (Juvenil A). A més, és una persona molt implicada al club i que sempre s'ha adaptat a les possibilitats i limitacions reals que té. Per tant, per a nosaltres és tot un luxe que continuï als Canyars i estem molt satisfets perquè ell hagi acceptat, un cop més, la nostra proposta"

 

Enhorabona, Miki Carrillo!

Visto 1333 veces Modificado por última vez en Miércoles, 21 Marzo 2018 09:55