es inscripcionOnline

 

La UE Castelldefels va sumar diumenge a Vilassar la seva 6a victòria de la temporada, 3a a domicili

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el seu sisè partit a domicili de la 22-23, rendint visita el Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Després de dos triomfs seguits els de Miki Carrillo volen mantenir la inèrcia d'èxits davant un rival que pel contrari vol trencar la mala ratxa de resultats en què és immers. A partir de les 18h, UE VILASSAR - UE CASTELLDEFELS (des de les 16:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels).

 

La UE Castelldefels va obtenir diumenge la seva 5a victòria de la temporada, 3a a casa

 

La UE Castelldefels disputa diumenge al migdia el seu sisè partit local de la 22-23. Després del triomf del passat diumenge a L'Hospitalet, els grocs volen tornar al camí dels triomfs locals en la visita del filial grana als Canyars. A partir de les 12h, UE CASTELLDEFELS -  CF POBLA DE MAFUMET (des de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

La UE Castelldefels va sumar diumenge a L'Hospitalet la seva 4a victòria de la temporada, 2a  a domicili

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el seu cinquè partit a domicili de la 22-23, rendint visita l'imponent estadi Municipal de L'Hospitalet. Després de dues derrotes consecutives els de Miki Carrillo volen trencar la mala ratxa contra un rival que també necessita de manera imperiosa els punts ja que encadena tres partits sense sumar. A partir de les 12:30h, CE L'HOSPITALET - UE CASTELLDEFELS (des de les 11:15h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels). 

 

La UE Castelldefels va encaixar diumenge contra el Tona la seva cinquena derrota de la temporada, 2a a casa

 

La UE Castelldefels disputa diumenge al migdia el seu cinquè partit local de la 22-23. Després de la derrota encaixada el passat diumenge al Narcís Sala, els de Miki Carrillo volen seguir sumant de tres a tres a casa contra un Tona que en aquest inici està mostrant-se com un bloc tremendament competitiu. A partir de les 12:30h, UE CASTELLDEFELS -  UE TONA (des de les 11:15h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

La UE Castelldefels va patir diumenge al Narcís Sala la seva 4a derrota de la temporada, 3a a domicili

 

La UE Castelldefels 22-23 disputa diumenge el seu quart partit a domicili de la 22-23, rendint visita l'històric Narcís Sala barceloní. Després de dos triomfs consecutius els de Miki Carrillo volen mantenir la ratxa d'èxits davant un potent Sant Andreu que alhora encadena tres empats. A partir de les 18h, UE SANT ANDREU - UE CASTELLDEFELS (des de les 16:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)