es inscripcionOnline

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el seu sisè partit local de la 21-22 rebent la visita del CF Peralada, 2n classificat. Els de Miki Carrillo cercaran el seu quart triomf del curs davant un rival prou exigent amb la idea de passar pàgina de la dura derrota encaixada diumenge a Granollers. Des de les 12h, UE CASTELLDEFELS - CF PERALADA (a partir de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels). 

 

La UE Castelldefels va patir diumenge la seva 6a derrota de la temporada, 4a a domicili

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el sisè partit visitant de la 21-22 viatjant a casa d'un altre rival directe a hores d'ara: l'EC Granollers. Els de Miki Carrillo volen sumar per quarta jornada consecutiva després de l'empat 'in extremis' obtingut contra la Guineueta.. A partir de les 12:30h, EC GRANOLLERS - UE CASTELLDEFELS (des de les 11:15h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

La UE Castelldefels va obtenir diumenge el seu 2n empat del que portem de temporada 21-22, primer a casa.

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el seu cinquè partit local de la 21-22 rebent la visita de la EE Guineueta. Els de Miki Carrillo cercaran el seu quart triomf del curs davant un rival prou exigent. Des de les 12h, UE CASTELLDEFELS - EE GUINEUETA (a partir de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels). Imatge portada: Paco Largo

 

La UE Castelldefels va presentar ahir la seva darrera incorporació: el central FRAN FUENTES

 

La UE Castelldefels va sumar dissabte a Ascó la seva 3a victòria del curs, 2a consecutiva

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el cinquè partit visitant de la 21-22 viatjant a casa del FC Ascó. Els de Miki Carrillo volen seguir sumant despres del seu triomf contra la FE Grama davant uns ebrencs que necessiten igualment de manera imperiosa els tres punts en joc.  A partir de les 17h, FC ASCÓ - UE CASTELLDEFELS (des de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

La UE Castelldefels va obtenir diumenge la seva 2a victòria 21-22, 2a consecutiva a casa

 

La UE Castelldefels disputa diumenge el seu quart partit local de la 21-22 rebent la visita de la FE Grama. Els de Miki Carrillo cercaran el seu segon triomf del curs davant un rival prou exigent i que ve de superar ni més ni menys que la UE Olot. Des de les 12h, UE CASTELLDEFELS - FE GRAMA (a partir de les 10:45h pel Compte Twitter Oficial @uecastelldefels)