es inscripcionOnline

AQUEST CAP DE SETMANA ARRENCA LA TEMPORADA 22-23 PELS QUATRE #PREFERENTS UE CASTELLDEFELS

 

Aquest dissabte 24 de setembre arrenca una temporada prou especial per al nostre FUTBOL BASE

i és que enguany, per primer cop en la història del club, la UE Castelldefels tindrà quatre equips que militaran a #Preferent pel que fa al seu futbol 11, ja que a JUVENIL A, CADET A i INFANTIL A s'hi ha unit també el CADET B. Èxit espectacular i sense precedents que ens condueix a una temporada més que il.lusionant. En els quatre casos tenim nous técnics a les banquetes, amb Adrián Rodríguez (Juvenil A), Moha Lahfaoui (Cadet A), Isma Fernández (Cadet B) I Toni Calderón (Infantil A), I evidentment els quatre blocs també han canviat força la seva 'fesomia' respecte la temporada passada, malgrat que cal destacar la important presència de jugadors de llarga trajectòria al club, fet que parla molt i bé de la fortalesa del nostre futbol base.

En la prèvia a l'inici en Dani Gómez, Director Esporiu Futbol Base UE Castelldefels, ens explica que "s'han confegit bones plantilles i l'objectiu en pràcticament tots els casos és ambiciós i per tant no és altre que acabar el més amunt possible la temporada. Tret del Cadet A, on s'han fitxat més jugadors, els altres tres blocs s'han confegit majoritàriament amb efectius que en les temporades anteriors ja militaven a la UE Castelldefels, fet que per a nosaltres és important. Estem molt il.lusionats i plenament convençuts que podem fer coses importants" 

Tres dels quatre debuten dissabte, dos d'ells a casa, i només un, l'INFANTIL A, s'estrena diumenge, en el seu cas a terres tarragonines. Repassem els partits inicials:

  • 24-09-22: JUVENIL A - CF Ulldecona; 20h; Els Canyars
  • 24-09-22: CADET A - EF Gavà; 18h; Els Canyars
  • 24-09-22: UE Cornellà B - CADET B; 20h; Municipal de Cornellà
  • 25-09-22: CD La Floresta - INFANTIL A; 11:45h; Mpal La Floresta (Tarragona)

Sort i encerts a tots!

#SomHiGrocs #Preferents

Visto 139 veces Modificado por última vez en Jueves, 22 Septiembre 2022 10:46