es inscripcionOnline

FINALITZA AMB ÈXIT EL CAMPUS D'ESTIU UE CASTELLDEFELS 2020

 

El passat divendres 31 de juliol va arribar a la seva fi el CAMPUS D'ESTIU UE CASTELLDEFELS 2020.

DeIxem enrera cinc setmanes 'diferents' però que han comptat amb el futbol i la creació de vincles entre companys i companyes com a gran fil conducdtor. La realitat que ens ha tocat viure a nivell plantetari, tanmateix, ha propiciat que l'activitat s'hagi desenvolupat seguint de manera estraicta els protocols sanitaris establerts i consensuats per autoritats i club. 

Amb un gran èxit d'assistència, el que evidencia les ganes de futbol que jugadors i jugadores tenen i el notable moment que viu el planter groc, la direcció tècnica ha anat a càrrec d'en Dani Gómez, Director Esportiu Futbol Base UE Castelldefels, sent el coordinador de camp l'Adrián Rodríguez. Des de la direcció col.legiada de les estades reconeixen que "ha estat un Campus atípic, però alhora emocionant i engrescador ja que després de molt de temps sense futbol tots i totes hem anat recuperant sensacions. Volem agrair la confiança que les famílies han dipositat en nosaltres i també la feina de tots els monitors, que han mostrat una implicació enorme. Han estat cinc setmanes de molt de treball, però la il.lusió que hi ha posat tothom ha fet que tot l'esforç hagi valgut la pena".

Ens sumem a aquests agraïments generals, subratllant un cop més la tasca dels monitors, que en l'edició del 2020 han estat l'Humberto, en Javi Romero, en Javi Guerrero, en Nacho, en Joel, l'Adri, en Jordi, l'Álex Pérez, en Marc Benedicto, en Marc Fiel, el Ramón, l'Hécter Tejada, l'Héctor Domínguez, l'Alejandro, en Javi Capellino, en Nico, l'Álex Borgoñó, l'Eric i el Joan.

Moltes gràcies també a les famílies per la confiança!


#SomHiGrogues #SomHiGrocs #Campus2020

Visto 171 veces Modificado por última vez en Domingo, 02 Agosto 2020 20:43