es inscripcionOnline

PLA DE COMPETICIÓ LLIGUES FCF (Federació Catalana de Futbol) TEMPORADA 20-21

 

En les últimes hores tenim notícia d'abast per al futbol català

I és que la FCF ha aprovat el Pla de Competició de la temporada 20-21, tant per al futbol territorial amateur (de Primera a Quarta Catalana) com per al futbol base masculí i femení. Ras i curt, s'ha determinat el nombre d'equips per grup (o subgrup) de totes i cadascuna de les categories. 

Les competicions, que si la situació sanitària ho permet arrencarien al mes d'octubre, presenten importants novetats (subgrups) a Primera i Segona Catalana. Pel que fa a les afectacions en les lligues que disputen els nostres equips UE Castelldefels (Tercera i Quarta Catalana i Futbol Base) les coses queden així:

  • Tercera Catalana (UE Castelldefels B): hi haurà un grup més a la província de Barcelona, raó per la qual haurem de ser atents als possibles efectes que això pugui tenir en la distribució dels equips. Podria haver-hi canvis en relació al que ha estat la composició habitual dels grups, tot i que seguiran sent de 18 equips. 
  • Quarta Catalana (UE Castelldefels C): en principi no hi haurà novetats en relació a la temporada 19-20 (previsió: 23 grups)
  • Futbol Base masculí i femení: tot quedarà igual que en la 19-20 (nombre d'equips per grup i estructura general de les categories) amb l'excepció feta de la categoria juvenil femenina (en les categories de Preferent i Primera hi haurà 16 equips per grup a partir de la temporada 20-21)

Veurem, però, com evoluciona tot plegat.

#SomHiGrogues #SomHiGrocs #PlanterUEC 

Visto 588 veces Modificado por última vez en Sábado, 18 Julio 2020 08:26