es inscripcionOnline

NORMATIVA ENTRENAMENTS VOLUNTARIS FUTBOL BASE 20-21

Avui 6 de juliol arrenquen els ENTRENAMENTS VOLUNTARIS FUTBOL BASE UE Castelldefels 20-21

En base als protocols de seguretat sanitària marcats us recordem la NORMATIVA bàsica d'OBLIGAT compliment, tant al Municipal d'Els Canyars com a Pi Tort:

- Els entrenaments seran a PORTA TANCADA. Això vol dir que no podrà haver-hi públic, ni a les graderies ni a les instal.lacions, durant l'hora i escaig de durada de les sessions. Així doncs només podran assistir-hi jugadors, tècnics, coordinadors i empleats del club directament relacionats amb l'activitat. 

- En el cas dels entrenaments als Canyars, l'entrada al camp dels/de les jugadors/es es durà a terme pel Carrer Església, mentre que la sortida s'efectuarà per la porta de dalt, la del Carrer General Palafox. En el cas de Pi Tort, es farà mitjançant la porta principal, situada pràcticament a la confluència entre el Passeig Pi Tort i l'Avinguda del Canal (rotonda)

- Utilització limitada dels vestidors. No es faran servir les dutxes i els/les jugadors/es duran les bosses fins al terreny de joc

- Els/les jugadors/es hauran de dur en mà el certificat d'autoresponsabilitat que prèviament els hi ha enviat el club per e-mail.

- Cada jugador/a haurà de dur la seva pròpia ampolla d'aigua. La font no es pot utilitzar. 

Amb ganes de tornar!

Visto 233 veces Modificado por última vez en Martes, 07 Julio 2020 10:40