es inscripcionOnline

ENTRENAMENTS VOLUNTARIS FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS. Juliol 2021

 

L'excepcionalitat de la temporada 19-20, que vam haver d'acabar abans d'hora, comporta que la 20-21 també arrenqui amb novetats i situacions que fins ara mai havíem viscut.

La UE Castelldefels no n'és aliena, i així aquest proper mes de juliol endeguem una iniciativa inèdita, un servei que entenem com a engrescador i necessari. I és que entre el proper dilluns 6 i el 31 de juliol, en horari de tarda-vespre, es duran a terme ENTRENAMENTS VOLUNTARIS FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS al Municipal d'Els Canyars i al Municipal Esportiu Pi Tort, sessions que ja s'estructuraran en base al que seran les plantilles i els entrenadors de la nova temporada 20-21. 

El retrobament amb companys/es i el fet de tornar a trepitjar la gespa, tocant pilota, després de tant de temps, esdevé un factor 'clau' per anar recuperant els vells costums.Tots en tenim moltíssimes ganes. Parlem, però, d'entrenaments adaptats a les noves circumstàncies -en temps i forma- i que compliran escrupolosament amb els protocols sanitaris establerts. Aquests són gratuïts per a aquells/aquelles jugadors/es que formalitzin el pagament de la inscripció. Tanmateix, la direcció esportiva del futbol base es posarà en contacte amb tots i totes els/les jugadors/es de l'entitat per a concretar-ne els detalls. Per últim recordar que els/les jugadors hauran de portar el certificat autoresponsable, document que des del club ja us hem enviat a totes les famílies via mailing.

#SomHiGrogues #SomHiGrocs

Visto 551 veces Modificado por última vez en Viernes, 03 Julio 2020 11:33