es inscripcionOnline

LES DADES DE LA JORNADA FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS (5-6 OCTUBRE 2019)

 

Encetem l'habitual repàs estadístic a les dades més destacades que ens ha deixat el darrer cap de setmana de competició per als nostres equips de Futbol Base, en aquest cas el primer corresponent al curs 19-20

El balanç groc del darrer cap de setmana de competició (5-6 octubre 2019) va ser de 7 victòries, 1 empat i 8 derrotes en els 16 partits oficials disputats, amb 40 gols a favor i 37 en contra

Són 16 els equips del Futbol Base groc que van competir oficialment el passat cap de setmana. Van estrenar-se JUVENIL B, CADET B, CADET C, INFANTIL B, ALEVÍ A, ALEVÍ B, ALEVÍ C, ALEVÍ D, ALEVÍ E, BENJAMÍ A, BENJAMÍ B i BENJAMÍ C. La resta d'equips porten més jornades: CASTELLDEFELS B (5 jornades), JUVENIL A (3 jornades) i CADET A i INFANTIL A (2 jornades)

Desglossat en Futbol 11 i Futbol 7, el registre pel que fa al futbol gran (Futbol 11) va ser de 4 victòries, 1 empat i 3 derrotes (10 gols a favor i 7 en contra), mentre que pel que fa al Futbol 7 fou de 3 victòries i 5 derrotes (30 gols a favor i 30 en contra)

Parlant de rendiment a casa i a domicili en els encontres locals el balanç UEC va ser de 6 victòries i 2 derrotes (24 gols a favor, 14 en contra), mentre que a domicili els guarismes van ser de 1 victòria, 1 empat i 6 derrotes (14 gols a favor, 23 en contra).

El passat cap de setmana només es va registrar un triomf groc a domicili, fora de casa: l'obtingut per l'ALEVÍ E al Municipal de Viladecans (2-8)

Dels equips que han encetat la competició oficial, doncs, es mantenen invictes JUVENIL B, CADET C, INFANTIL A, ALEVÍ D, ALEVÍ E i BENJAMÍ A

La condició d'equip groc més golejador del darrer cap de setmana, partit oficial, va recaure en l'ALEVÍ D, que va marcar 15 gols contra el Sant Ildefons als Canyars. Pel que fa al futbol 11, van compartir condició d'equip més prolífic CASTELLDEFELS B, JUVENIL B i CADET C, tots ells amb 2 dianes al 'sarró'. 

Parlant de gols encaixats, subratllem com sempre aquells equips que van deixar la porteria a 'zero', és a dir que no van rebre cap gol gràcies a l'enorme feina de defensors i porters. Van aconseguir-ho el passat cap de setmana CASTELLDEFELS B, CADET A, CADET C i INFANTIL A

Classificació en mà tenim un equip LÍDER en competició FCF (Federació Catalana de Futbol): l'ALEVÍ D (Segona Divisió; Grup 4). Entre els 5 primers trobem també el CADET C (3r; Primera Divisió; Grup 9); INFANTIL A (3r; Preferent; Grup 1) i ALEVÍ E (2n; Segona Divisió; Grup 3). 

Parlant de noms propis, la condició de màxim golejador groc del cap de setmana, partits oficials, va recaure en CIO García (Aleví D), que va signar un bon 'pòquer' (5 gols) contra el Sant Ildefons. Pel que fa al futbol 11, ALBERT ROURES (Castelldefels B) va ser el jugador UEC més encertat (doblet)

Pel que fal TOP-5 realitzador al Futbol 11 i al Futbol 7, després d'aquesta jornada de competició, queda així; TOP 5 (F11): 1- ALBERT ROURES (Castelldefels B): 2 gols; 2- ÁLEX RODRÍGUEZ (Castelldefels B): 1 gol; 3- Gerard ALIBERCH (Castelldefels B): 1 gol; 4- Albert Sánchez 'BERTUS' (Castelldefels B): 1 gol; i 5- LUIS Heredia (Castelldefels B): 1 gol

Pel que al TOP 5 (F7): 1- CIO García (Aleví D): 5 gols; 2- XAVI Ferrando (Aleví D): 3 gols; 3- HAARON Nekaich (Aleví D): 3 gols; 4- DIEGO SILVA (Aleví E): 3 gols; i 5- ERIC MULERO (Aleví D): 2 gols. També porta 2 gols DIEGO MARTÍN (Aleví E)

Això vol dir que a hores d'ara la condició de màxim golejador del Futbol Base recau en CIO García (Aleví D), amb 5 gols

Acabem parlant del TOP-5 d'equips menys golejats: 1- INFANTIL A (0 gols encaixats - 2 partits jugats: 0 ge/pp; Íker Barrio i Álex Ferrando); 2- CADET C (0 gols encaixats - 1 partit jugat: 0 ge//pp; Marc Rosa); 3- JUVENIL A (2 gols encaixats - 3 partits jugats: 0'66 ge/pp; Teo Guillén i David Moreno); 4- CADET A (2 gols encaixats - 2 partits jugats: 1 ge/pp; Álex Gheorghioi i Mario Fernández); i 5- ALEVÍ D (1 gol encaixat - 1 partit jugat: 1 ge/pp; Álex Escolano). També porta 1 gol encaixat en 1 partit jugat el BENJAMÍ A (amb Hugo Pérez com a porter)

 

#SomHiGrocs #SomHiGrogues

Visto 408 veces Modificado por última vez en Viernes, 11 Octubre 2019 13:34