es inscripcionOnline

KILKENNY LEARNING CENTRE, NOU MICROPATROCINADOR UE CASTELLDEFELS 17-18

 

Amb l'inici de la temporada 17-18 i de les lligues oficials, arrenca també el 'micropatrocini', o dit d'una altra forma, la col.laboració econòmica d'empreses o comerços amb equips del nostre Futbol Base

L'última incorporació a la bateria de col.laboradors de la UE Castelldefels és la de KILKENNY LEARNING CENTRE, acadèmia d'idiomes -anglès i castellà-, ubicada al Carrer Església 178, a uns 100 metres de la porta d'accés del Municipal d'Els Canyars, i que enguany patrocinarà el BENJAMÍ E. És sens dubte la millor opció per aprendre anglès i castellà a la nostra ciutat gràcies al seu equip de professors nadius que focalitza bona part de la seva metodologia en l'Speaking.

En les últimes hores hem parlat amb Sergio García, Gerent i un dels responsables de KILKENNY LEARNING CENTRE qui ens deia que "som una acadèmia relativament nova, portem dos anys, però estem realment satisfets amb l'acollida de la gent del barri i de les famílies. Els alumnes repeteixen i els pares ens recomanen, i crec que això és per estar absolutament satisfets".

Sobre els cursos que imparteixen, en Sergio remarca que "posem molt d'ènfasi en tenir professors nadius, que sempre ofereixen un valor afegit a l'aprenentatge de qualsevol llengua. A nivell general tenim dues línies, la d'anglès, amb diferents nivells i tipologies (nivell regular: per a gent que ve a aprendre o millorar el seu nivell d'anglès, orientat a nens, joves, adults, gent que es prepara per a obtenir títols oficials o fins i tot empreses, que també requereixen dels nostres serveis; i native level: per a estrangers, fills d'estrangers que venen a perfeccionar el seu nivell o alumnes que acudeixen a escoles estrangeres); i la segona línia és la de castellà, orientada sobretot a persones estrangeres que porten poc temps aquí i volen aprendre espanyol com a principal font d'integració".

Per últim, i qüestionat sobre el micropatrocini 17-18 a la UE Castelldefels, i concretament del Benjamí E, García ens comentava que "aquest és un barri jove, amb famílies també joves que tenen fills petits i adolescents en edat d'aprendre idiomes i de formar-se, i que lògicament desenvolupen moltes activitats més enllà de l'anglès, entre d'altres el futbol. A Kilkenny hem triat el Benjamí E, perquè en aquest equip hi tenim alumnes i per això ens hi sentim més implicats, però evidentment desitgem que tots els equips del club assoleixin els seus objectius".

 

Tota la informació sobre els cursos i les activitats de KILKENNY la trobaran a:

 

Gràcies per la confiança, KILKENNY LEARNING CENTRE!