es inscripcionOnline

RUBÉN PÉREZ TORNA AL CLUB I ES CONVERTEIX EN EL NOU ENTRENADOR DEL CASTELLDEFELS B 22-23

 

La UE Castelldefels B 22-23 ha presentat en les últimes hores el seu nou entrenador

Després del comiat d'Iván Vidarte, el filial ja té nou responsable de la seva banqueta. És tracta d'un vell conegut, en RUBÉN PÉREZ, qui torna al club després de 7 anys. Persona que no necessita de cap mena de 'presentació' a la nostra entitat, cal recordar que en les seves anteriors etapes va realitzar-hi tots els 'papers de l'auca': jugador i entrenador del futbol base, coordinador de futbol 7, subcoordinador d'àrea i fins i tot delegat del Primer Equip. Després de sortir d'Els Canyars al 2015 ha passat per diferents entitats -Vista Alegre, Espluguenc, Prat, Legends L'Hospitalet i Cornellà-, destacant especialment la seva bona tasca al costat d'Eloy Martínez com a segon del Vista Alegre a Can Vinader i sobretot l'ascens a Lliga Nacional amb el Juvenil A de l'AE Prat com a primer tècnic. Als seus 34 anys un dels nostres torna a casa i ho fa acompanyat com a segon d'Ignasi Español (esquerra foto). 

En les seves primeres impressions després del seu retorn assegura que "estic molt content perquè després de 7 anys torno a casa. Tenim pel davant un repte molt xulo, molt il.lusionant, que és el d'intentar que el filial estigui a dalt i per tant el de donar una passa més per ser veritablement a prop de la zona alta, que crec que és el que ens pertoca".

Òbviament en 7 anys les coses, també a nivell personal, i en la seva trajectòria com a entrenador, han canviat. "En aquest 7 anys lògicament, com tot, també he anat evolucionant. Igual que els jugadors, els entrenadors també tenim el nostre període d'anar madurar i creixent, de saber el que vols i com ho vols aconseguir i sobretot de plasmar-ho en una idea de joc, progressiva maduresa que et dóna la experiència"

Respecte a la idea que regirà el filial 22-23 té clar que "hi ha dos objectius que ens marquem nosaltres i que també són de club: tenir l'equip a dalt i treballar per aportar jugadors del filial al Primer Equip. Des de la Direcció Esportiva encapçalada per Dani Gómez se m'ha posat molt d'èmfasi en això, que és un horitzó comú, i el que està clar és que, per aconseguir-ho, el punt de partida ha de ser el de treballar amb el rigor i la seriositat de ser un filial i no pas com un equip sense més pretensions que romandre a Tercera Catalana i punt. Això és el que venim a fer",

Per últim, considera que el club ha canviat i millorat molt en els 7 anys que han passat des de la seva sortida. "Ara és un club sòlid i estable, que està molt més i millor organitzat que al 2015. Afortundament ara és una entitat que econòmicament funciona prou bé, i per tot plegat en aquest juny del 2022, després de l'interès mostrat per en Dani Gómez, ha 'quadrat' tot per al meu retorn. El Castelldefels ha crescut molt i per tot plegat crec que tothom està preparat per a que el filial dóni el pas endavant que creiem que ha de donar". 

Ben tornat, Rubén!

Visto 281 veces Modificado por última vez en Martes, 14 Junio 2022 14:40