es inscripcionOnline

UE CASTELLDEFELS B 20-21: INTERESSANT NIVELL COMPETITIU

 

El passat cap de setmana del 26-27 de juny va arribar a la seva fi la temporada 20-21 per al filial groc: la UE Castelldefels B

El segon equip mariner ha viscut enguany el seu 7è curs consecutiu a la Tercera Catalana, exercici, tot val a dir-ho, estrany i atípic. La 'raresa' d'aquesta lliga rau en què ha estat de només 17 partits (s'ha disputat a una única volta), i que finalment ha comptat amb ascensos (en aquest cas ha ascendit el campió: el Prat B) però no en canvi amb descensos en funció de l'acord pres en votació dels clubs a  l'Assemblea de la FCF dirimida a Blanes fa uns dies.

El Castelldefels B l'ha acabat en 12a posició, amb 18 punts, i un balanç de 4 victòries, 6 empats i 7 derrotes, amb 28 gols a favor i 31 en contra. Cal recordar que entre els dos primers partits de lliga (disputats a l'octubre) i els altres 15 va haver-hi 5 mesos de marge, ja que després de la jornada 2 les xifres creixents de la pandèmia van obligar a la suspensió de la competició. Sigui com sigui, amb moltes  limitacions i restriccions, amb partits a porta tancada i demés el grup 10 de la Tercera Catalana ja és història, i s'ha de dir que el filial ha ofert una prou bona versió competitiva donades totes les circumstàncies.

2021 06 26 UEC B VS LA FLORESTA 23

Amb un equip molt jove ha competit fins al final la majoria dels encontres, resumint aquest bon i creixent tó en una sèrie de dades que posen de manifest la interessant feina feta pel grup:

  • Ha estat l'equip que més encontres ha empatat juntament amb La Florida (6)
  • Ha destacat per les seves xifres defensives: 6è equip menys golejat (amb els mateixos 31 gols en contra que el Santa Eulàlia. Només Prat B, AF Sant Vicenç dels Horts, Peña UD Málaga, Viladecans B i Begues han encaixat menys dianes)
  • Dels darrers 9 encontres disputats només n'ha perdut 3
  • 5 de les 7 derrotes han estat contra equips situats entre els 7 primers classificats (Prat B, Peña UD Málaga, Sector Montserratina, Viladecans B i Begues). 
  • De les 7 derrotes patides tan sols 3 han estat per més d'un gol

En definitiva, i com veiem, satisfactòria feina d'un equip que a banda de la 'columna vertebral' que l'ha conformat des de l'inici (tret de comptades excepcions parlem de jugadors nascuts entre els anys 99, 2000 i 2001), també ha comptat amb la participació, en molts moments, de futbolistes juvenils. La distribució dels 28 gols ha estat la següent: JOAN GAYUBO (10); Rubén Gutiérrez (5), Gerard Gotor (3), Brian Delgado, David Sánchez 'Peke' i Mario Gerbolés (2) i Liberto Ruiz, Luis Heredia i Eric Sampériz (1), amb una diana també en pròpia porta.

El tècnic Iván Vidarte resumeix així la temporada. "Ha estat una temporada estranya i difícil de gestionar per totes les circumstàncies derivades de la pandèmia. Tanmateix estic molt content de la resposta del grup, ja que el nivell competitiu i d'implicació ha estat excel.lent i la veritat és que hem acabat la lliga força bé. Fins i tot se'ns ha acabat fent curta. No cal oblidar que vam empatar contra el tercer i vam perdre per la mínima, i al final, contra el campió i contra el segon. Satisfet amb la 12a posició final i amb ganes d'afrontar la temporada vinent, curs 21-22 en què volem donar una passa endavant"

 

#SomHiFilial #3cat10

 

Visto 549 veces Modificado por última vez en Miércoles, 07 Julio 2021 17:00