es inscripcionOnline

TONI PONS FITXA PER LA UE CORNELLÀ I DEIXA EL CASTELLDEFELS DESPRÉS DE SIS CAMPANYES

 

En les últimes hores s'ha produït una important novetat a l'estructura esportiva del futbol base UE Castelldefels. Imatge: Andrés Burgos

I és que el fins ara entrenador del Castelldefels B, TONI PONS, deixa el nostre club per fitxar per un dels Juvenils de Preferent de la UE Cornellà, concretament pel Juvenil C, després dels diferents moviments que s'han produït a les banquetes juvenils verdes en les darreres jornades. Un cop rebuda i acceptada l'oferta, i de mutu acord amb la nostra entitat, Pons emprèn una nova etapa en el seu camí a les banquetes. 

Pons deixa el Castelldefels després de sis campanyes a casa nostra, on hi va 'aterrar' a l'estiu del 2013 de la mà de Dani Fernández. Des d'aleshores ha entrenat amb notable èxit diferents equips del nostre futbol 11 (Cadet B, Cadet A, Juvenil A i Castelldefels B, sense oblidar també la campanya en què va ser primer tècnic del Pre Benjamí E), i ha ostentat fins i tot tasques coordinatives (futbol 7 13-14). 

El llegat de Toni Pons després d'aquest significatiu període és un brillant i envejable palmarès on hi destaquen de manera especial els dos ascensos a Preferent amb el Cadet A 14-15 i el Juvenil A 16-17, fita històrica en el primer dels casos -el primer cadet del Castelldefels mai havia jugat a Preferent- i també i sobretot una innegable petjada en els jugadors que ha dirigit, sempre des d'un futbol alegre i de clara vocació ofensiva, quelcom que els ha convertit en protagonistes. 

És per això que en el moment del comiat volem agrair la feina feta durant aquest temps per en Toni, qui sens dubte té un lloc principal en la història recent del nostre futbol base, i li desitgem que tingui tota la sort del món en les seves properes aventures futbolístiques.

Moltes gràcies per tot, Toni Pons!

#SomHiGrocs 

 

Visto 1936 veces Modificado por última vez en Martes, 06 Noviembre 2018 14:38