es inscripcionOnline

EL CASTELLDEFELS B 18-19, PLENAMENT PREPARAT PER COMENÇAR LA LLIGA DIUMENGE

 

Aquest proper diumenge 2 de setembre es posa en marxa un segon equip dins l'estructura esportiva UE Castelldefels 18-19: el Castelldefels B

El filial groc, que militarà per cinquena campanya consecutiva al grup 8 de la Tercera Catalana, enceta el seu camí en la competició d'enguany rendint visita diumenge, des de les 12h, el FC Levante Las Planas, en matx que es disputarà al Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí. El segon conjunt groc segueix aprofundint en la línia de rejoveniment absolut de la seva plantilla iniciada en la 17-18, i així, amb clara majoria de gent del nostre Futbol Base (amb molts membres de la generació del 1999 a les seves files), afronta un curs que es presenta d'allò més il.lusionant. 

La pretemporada realitzada ha estat força exigent, sent els següents els resultats:

  • UE CASTELLDEFELS B - UD Cornellà Juvenil DH: 1-7
  • CD Can Parellada - UE CASTELLDEFELS B: 5-0
  • CF Damm Juvenil Lliga Nacional - UE CASTELLDEFELS B: 6-0
  • UE CASTELLDEFELS B - CF Capellades: 3-1
  • UE CASTELLDEFELS B - AE Prat Juvenil Preferent: 0-1
  • Torneig CF Sant Pere Nord: Semifinal; CD Llano - UE CASTELLDEFELS B: 1-2
  • Torneig CF Sant Pere Nord: Final; CF Sant Pere Nord - UE CASTELLDEFELS B: 2-3

El balanç dels 7 partits disputats és de 3 victòries i 4 derrotes, 9 gols a favor i 23 en contra, quelcom en part lògic ja que els rivals, especialment al tram inicial de la pretemporada, han estat d'una enorme exigència competitiva, quelcom que també era el que es buscava per anar guanyant 'rodatge'.

El tècnic Toni Pons ens fa balanç del que han estat aquestes setmanes de preparació. "Acabem la pretemporada en el nostre millor moment i en una línia clarament ascendent. Les primeres setmanes van ser difícils perquè no podíem comptar amb tots els efectius i volíem implantar un model de joc nou, partint pràcticament de zero malgrat que coneixem la majoria dels jugadors que formen part de l'equip. Per això d'entrada volíem jugar contra rivals forts, i aquest fet es va notar en els resultats. Estic molt satisfet perquè els nois no han deixat de creure, progressivament el bloc ha anat creixent, ens hem cohesionat dins i fora del terreny de joc i crec que tota aquesta feina es reflectirà a partir de diumenge. Contra els rivals de la nostra categoria hem ofert una bona mesura, i aquest és el nostre punt de partida. Tanmateix, a l'hora de la veritat és la competició la que et posa en el teu lloc, raó per la qual tots tenim ganes que la pilota comenci a rodar"

Esperem doncs que el filial groc cualli la millor temporada possible!

Molta sort!

#SomHiFilial

Visto 1298 veces Modificado por última vez en Jueves, 30 Agosto 2018 10:49