es inscripcionOnline

EL NOU CASTELLDEFELS B 18-19 VA 'PRENENT FORMA'

 

En les últimes setmanes hem conegut tant l'agrupació provisional com el calendari del grup 8 de la Tercera Catalana, competició en què hi militarà, per 5è curs consecutiu, la UE Castelldefels B. Imatge: RICKY, un dels jugadors renovats del Castelldefels B de cara al curs 18-19

Evidentment des de la Direcció Esportiva del club i el mateix cos tècnic, encapçalat per Toni Pons, s'està treballant en la confecció d'una plantilla competitiva, i quan som immersos en plena segona quinzena del mes de juliol ja podem desvetllar els diferents moviments que s'han dut a terme.

  • En primer lloc cal dir que del bloc que va acabar la temporada 17-18 hi ha 7 jugadors que han renovat -José Luis, Sergi Peral, Ricky, Júnior, Iván Carnicero, Juan Carnicero i Pep-, i 3 més que estan a l'espera de confirmar la renovació, tot i esperant conèixer quina disponibilitat tindran per qüestions laborals o estudiantils -Marc Cambra, Gian i Roger-. Álex Tudela mantindrà la seva condició de futbolista 'a cavall' entre Primer Equip i Filial, tal i com va ocórrer en el tram final de la 17-18. 
  • D'altra banda també és segur en tots els seus extrems que del Juvenil A ascendiran al filial i seran jugadors del B a tots els efectes -Adri Anguren, Bertus, Adam, Miguel i Dani Teruel, incloent-hi també en aquest grup Carlos García, qui després de fitxar pel Gimnàstic Manresa, en el mercat d'hivern 17-18, i passar posteriorment pel Sants, torna a la UE Castelldefels per a posar-se a les ordres de Toni Pons.
  • En el cas del Juvenil B, tant Nacho Batlle com Álex Rodríguez formaran part també del grup de treball que farà la pretemporada 18-19
  • I pel que fa a les incorporacions externes, cal dir que són 8 els jugadors que han travat un acord amb el nostre filial per a formar-ne part el curs vinent. En la major part dels casos parlem de futbolistes que havien passat per la UE Castelldefels en anteriors etapes. Aquest són: Illan Rodríguez i Xavi Carbó (Viladecans i Viladecans B respectivament), Guille Navarro (Sant Joan Despí), Dani Rider (Jàbac Terrassa), Raymer Tapia i Patrick Castro (Vista Alegre i Vista Alegre B) i també Iván Rangel i Mateo Longone. No tots aquests jugadors són segurs, ja que, igual que en el cas d'algunes continuïtats, estan a expenses de la seva disponibilitat laboral/estudiantil.

 

Equip prou interessant i que sens dubte intentarà donar la cara i ocupar la millor posició possible, sense oblidar el seu rol formatiu i de nodrir de jugadors el Primer Equip, tant per a entrenaments com per a partits, quan sigui necessari. 

#SomHiFilial

Visto 1703 veces Modificado por última vez en Miércoles, 18 Julio 2018 14:13