es inscripcionOnline

TONI PONS, NOU ENTRENADOR DEL CASTELLDEFELS B

 

Aquesta tarda, a les instal.lacions d'Els Canyars, ha tingut lloc la presentació oficial del nou entrenador del Castelldefels B.

Un cop confirmat que Ricard González, a qui aprofitem per agrair la feina feta, no seguirà al capdavant del filial, el segon conjunt groc ja té nou 'inquilí' de la seva banqueta. És tracta de TONI PONS, qui després de tres campanyes al capdavant del Juvenil A, dóna el salt a la categoria amateur fent-se càrrec del conjunt que, un curs més, militarà al grup 8 de la Tercera Catalana.

En les seves primeres impressions com a tècnic del filial, Pons ens deia que "estic molt content i il.lusionat amb aquest nou repte. En els últims temps ha dirigit Cadets i Juvenils, assolint els objectius, i ara el pas natural era donar el salt a amateurs i estic agraït el club per haver confiat en mi". Respecte a la idea de filial que ens trobarem amb Toni Pons, el tècnic anoienc té clar que "seguirem confiant en el grup de treball que ens ha donat molt bons resultats, tant a a la gespa com en l'aspecte tècnic, per a seguir una línia de continuïtat que entenc com adient. L'objectiu és que el filial sigui sent filial a tots els efectes, tal i com s'entén un filial, tenint clar que l'objectiu primordial és formar jugadors perquè puguin nodrir el primer equip, tal i com ja ha succeït enguany. Volem aprofundir en aquesta línia fent un B competitiu i aconseguint que jugadors que passin per les nostres files es consolidin amb el Primer Equip". Per últim, sobre la categoria té clar que "és complicada, perquè et trobes filials competint contra equips veterans i amb major pressupost, tot i que treballant amb paciència estic segur que arribarem on volem".

Molta sort, Toni Pons!

#SomHiGrocs

Visto 1790 veces Modificado por última vez en Jueves, 14 Junio 2018 17:52