Tercera #RFEF 21-22 (Grup 5). UE CASTELLDEFELS - CP SAN CRISTÓBAL: 0-0. Notable tó competitiu contra un gran rival

Dilluns, 28 Febrer 2022 10:44

La UE Castelldefels va obtenir ahir al migdia el seu quart empat 21-22, assolit contra un dels grans dominadors de la competició fins ara: el CP San Cristóbal, segon classificat. Els grocs van dur més la iniciativa, disposant de més i millors situacions clares, però el 0-0 no es va moure, donant per bó el punt, sobretot, per la positiva imatge que va oferir l'equip.

Imatges: Piero Álvarez

Primer temps 'típic' amb clares ocasions a les acaballes

El quart Castelldefels-San Cristóbal de Tercera al nostre estadi va acabar amb el segon 0-0 consecutiu, palesant-se, un cop més, l'enorme equilibri existent entre aquests dos equips, independentment de la classificació que ocupin, quan juguen al Carrer Església. Miki Carrillo va presentar quatre novetats a l'onze inicial en relació al que va formar set dies abans a la Pobla de Mafumet, caient-ne Romero, Fabregat, el sancionat Gallardo i Joel Coch en detriment d'Adri Valle, Juanito, Soriano i Guillem Hernández.

El partit va començar força bé en clau groga. Tot i la exigència d'un gran rival com el San Cristóbal (només ha perdut un partit a domicili en tota la lliga), els nostres van sortir força actius amb i sense pilota, amb un punt més 'd'espurna' que els blanc-i-blaus als primers 10', i així, duent la iniciativa, van protagonitzar les primeres aparicions ofensives ressenyables, sense fer treballar Carles Segura, això sí, en una incursió d'Eslava (4') des de l'extrem dret closa amb centrada per baix, tensa, que la defensa parroquial va rebutjar amb certes dificultats i en una interessant pilota posada des de l'esquerra per Aitor Serrano (9'), que es va passejar per l'àrea sense rematador. La primera resposta visitant va arribar de la mà de Tom Diawara (11'), en acció personal des de l'extrem esquerre amb centrada final rematada per Poves buscant el primer pal, colpeig interceptat per una providencial acció defensiva.

2022 02 27 UEC VS SAN CRISTOBAL 28

Aquest primer quart d'hora, relativament obert i 'alegre', no va tenir continuïtat, ja que el tram central del primer temps es va regir sota els paràmetres futbolístics habituals quan aquests dos equips s'enfronten: lluita sense treva per cada pilota, despesa física inesgotable i en definitiva 'peu fort' innegociable per a impedir que el rival es fés amb la bimba. És a dir, desapareixen els espais i predominen les interrupcions, en el cas d'ahir, més de les habituals, amb un Miguel Teruel que les va 'gestionar' amb un criteri canviant, especialment en el tema disciplinari, el que no va deixar massa content ningú.

Sigui com sigui, des del 15' fins als 5' previs al descans les àrees no van tenir 'pes' en el joc, variant tot plegat al 39'. Va ser aleshores quan els visitants van generar la seva primera i pràcticament única ocasió clara de tot el partit, quan una ràpida combinació per la part dreta d'atac va cloure amb arribada d'Abde, qui sol davant Valle no va poder superar el porter groc, qui va evitar el 0-1 amb una grandíssima intervenció. Aquest ensurt va esperonar i de quina manera el Castelldefels, que d'ençà al descans va fregar l'1-0, amb un joc vertical, ràpid i incisiu, especialment en dues ocasions: al 42', amb un gran xut llunyà amb l'esquerra d'Aitor Serrano, que va sortir molt a prop del pal esquerre foraster; i sobretot al 44' amb una excel.lent contra el.laborada entre Fran Orellana i Sergi Moreno, que va acabar amb rematada creuada del segon, a l'interior de l'àrea, i fantàstica mà baixa del porter visitant Carles Segura, malaguanyant un gol que gairebé es cantava. 0-0 al descans.

Bon inici groc i insistència sense ocasions massa clares. Final incert i el 0-0 no es mou

La 'inèrcia' tan positiva amb la que havia clos el primer temps en clau groga es va mantenir als primers 10-15' de la segona. El Castelldefels va sortir decidit a buscar el gol, i de la mà d'un inspirat i actiu Fran Orellana va cercar amb perseverança la porteria egarenca. De fet, als 30 segons de la represa, i després d'una molt bona passada d'Eslava, en Fran va estavellar el seu xut, previ retall sec, al cos de Max Llovera. Aquell intent va ser el primer dels tres protagonitzats pel gavanenc en pocs minuts. Al 49', no va poder superar Carles Segura en el regat final, amb poc angle i a la part esquerra de l'àrea, mentre que al 51' va provar de sorprendre de lluny amb un colpeig a sobrebot atrapat pel guardaxarxes terrassenc.

2022 02 27 UEC VS SAN CRISTOBAL 62

Superada aquesta rauxa inicial vam tornar, a partir del 55' aproximadament, a l''l'imper' de la brega en zona ampla, tot i que amb una UEC bastant més activa i encertada amb pilota que un San Cristóbal que ahir, com reconeixeria posteriorment Oliver Ballabriga, no va tenir un dia especialment lúcid en l'el.laboració, fet que d'altra banda parla molt i bé de la feina col.lectiva groga. Així, al tram nuclear de la represa la UEC va tornar a avisar, destacant un xut de rosca d'Aitor Serrano (62'), part esquerra, que va fregar el pal esquerre, una bona maniobra de Sergi Moreno (68') -control orientat regirant-se- que a punt va ser de convertir-se en una rematada prou perillosa, i un nou colpeig d'en Sergi, també buscant la rosca a l'angle llarg, atrapat amb seguretat pel porter visitant (72'). Pels parroquials el primer apropament del segon acte, va ser un xut molt desviat del sempitern Óscar Sierra (71'), rematant als núvols una centrada de Mario Domingo.

Al darrer quart d'hora més afegit va haver-hi més incertesa i emoció pel marcador que registrava el matx que no pas per la sensació de perill d'uns i altres. Tots dos tècnics van refrescar zona medul.lar i atac, buscant més cames i un punt d'habilitat entre línies Miki Carrillo amb Joel Coch, Kike Ramírez i Genís Cargol, i referències més físiques i verticals Oliver Ballabriga amb Mario Cantí, Ashot i Ousman. Així cap dels dos equips va renunciar al gol, amb una UEC esperonada pel públic i que s'hi va buidar. Genís Cargol (81'), de cap, no va encertar amb la porteria visitant en bona situació, sent però els dos últims xuts a porta, amb poc perill, tot val a dir-ho, patrimoni visitant en les botes d'Óscar Sierra (82') i Ousman (91'), atrapats en tots dos casos, sense problemes, per Valle.

En resum, notable actuació de la UE Castelldefels, que després de la discreta segona part a la Pobla de Mafumet ahir va donar un pas endavant contra un gran rival. Diumenge, nou duel contra un conjunt de la màxima exigència, sobretot quan juga a casa: la FE Grama. #SomHiGrocs

FITXA TÈCNICA

Els Canyars, 300 espectadors

UE CASTELLDEFELS: Adri Valle; Juanito, Fran Fuentes, Soriano, Joan Cervós, Guillem Hernández (Joel Coch, 80'), Manu González, Eslava, Fran Orellana (Genís Cargol, 80'), Aitor Serrano (Kike Ramírez, 72') i Sergi Moreno

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura; Óscar Sierra, Max Llovera, David López, Mario Domingo, Óscar Carrasco, Sergi Martínez (Ashot, 79'), Ion Vázquez, Abde (Ousman, 86'), Tom Diawara i Poves (Mario Cantí, 79')

Àrbitre: MIGUEL TERUEL; TG: Eslava, Soriano, Juanito, Joel Coch // Óscar Carrasco, Sergi Martínez, Mario Cantí, Mario Domingo i Víctor Claris (cos tècnic San Cristóbal)

Llegir 283 vegades Darrera modificació el Dilluns, 28 Febrer 2022 12:28