RESUM DE LA JORNADA PREFERENTS (29-30 gener 2022)

Dijous, 03 Febrer 2022 11:26

Una setmana més us oferim el que ens va deparar el darrer cap de setmana de competició per als nostres tres equips dee Futbol Base que enguany militen a Preferent

Balanç: 1 victòria, 1 empat, 1 derrota

JUVENIL A - EF GAVÀ: 1-2 (Albert Nieves). Fatídic desenllaç en el partidàs que dissabte al vespre van disputar als Canyars Juvenil A i EF Gavà, conjunts que van demostrar plenament perquè són fins ara els dominadors del grup 1 de Preferent. Les coses van començar malament, ja que en el primer atac del partit va arribar el 0-1. A partir d'aquí els de Xavi Vila van reaccionar amb força, fent-se amb el domini del joc i generant un bon grapat d'ocasions clares fins al descans, que entre el propi desencert i la formidable actuació del porter visitant no van 'voler entrar'. Lluny d'ensorrar-se els nostres van intensificar el seu domini a la represa fins a trobar el merescut empat a la sortida d'un córner. A partir d'aquí i malgrat rondar el 2-1 en els minuts immediatament posteriors, la recta final va ser equilibrada i emocionant. Malauradament, però, i quan tot semblava encaminat a l'1-1, una acció poc afortunada en clau local, en l'afegit, va deixar el primer juvenil de la casa sense punts. Cruel i excessiu càstig per un Juvenil A que va cuallar una gran actuació en un estadi ple de gom a gom, gaudint d'un ambient de futbol que va fer patxoca.

El JUVENIL A és ara 2n amb 38 punts, i diumenge (18h) visita el Municipal de Marianao, casa del 4t classificat amb 29 punts.

CADET A - CE CAMBRILS UNIÓ: 3-2 (Camilo 2, Kiko). 10a victòria 21-22 del Cadet A, que diumenge a la tarda va sumar tres punts 'in extremis' en l'emocionant encontre dirimit als Canyars contra el Cambrils. Les coses no podien començar millor pels de Jaume Gassó, que als 30 segons ja guanyaven. Aquesta matinera diana, però, va tenir la ràpida respossta cambrilenca, que al 6' ja havia establert l'empat. Amb les 'presentacions' fetes, el partit va transitar cap al terreny del màxim equilibri amb un Cadet A que duia la iniciativa però que no podia superar l'ordenat entramat defensiu visitant. Així es va mantenir tot plegat fins a la segona meitat, concretament fins al 59', minut en què, en una acció força aïllada, va arribar l'1-2. Aquest gol va comptar amb la fulgurant reacció groga, que 4 minuts més tard trobaria el 2-2. A partir d'aquí els nostres van apretar d'allò més a la recerca del 3-2, establint-lo ja a l'afegit i a la sortida d'un córner. 3 punts de fe per a un Cadet A que recupera la 3a plaça.

Com dèiem el CADET A ocupa la 3a plaça, amb 32 punts, i diumenge (18:15h) se les haurà contra el Santboià, 16è amb 8 punts, al Joan Baptista Milà.

INFANTIL A - CF CANONJA: 0-0. Resultat inicial en el duel que dissabte va enfrontar l'Infantil A al CF Canonja als Canyars i amb el que els de Santi Rodríguez van obrir la 2a volta. Grocs i tarragonins van disputar un partit igualat al llarg dels 70'. En línies generals la primera meitat va ser més física que vistosa, raó per la qual hi va haver poc moviment a prop de les àrees i escasses ocasions. A la represa el partit va ser una mica més obert, amb uns castelldefelencs dominadors al tram inicial i uns visitants que van apretar al tram final. Això va fer que la sensació de perill fos latent en totes dues porteries però sense que cap de les opcions creades arribés al fons de la xarxa. Empat just.

L'INFANTIL A  és 6è amb 28 punts i diumenge (15:30h) visita el camp del Nàstic de Tarragona B, 16è amb 6 punts.

Llegir 266 vegades Darrera modificació el Divendres, 04 Febrer 2022 16:56