PARTIT DE LA JORNADA FUTBOL BASE: DERROTA DEL PRE BENJAMÍ G (1-4)

Dijous, 10 Març 2016 06:34

El PRE BENJAMÍ G de la UE Castelldefels va ser l'equip triat el passat dissabte per a la nostra habitual secció 'PARTIT DE LA JORNADA FUTBOL BASE'. Els grocs rebien la visita del Marianao Poblet a la Via Fèrria, i tot i que en línies generals van fer un bon partit, finalment es van haver de conformar amb la derrota, diferència excessiva tenint en compte el que es va veure sobre el terreny. Imatges: Andrés Burgos

PRE BENJAMÍ G - UD MARIANAO POBLET: 1-4

Segona Fase Categoria Pre Benjamí (Grup G). CEBLLOB

Partit força igualat, segon quart decisiu

Dissabte a primera hora es van veure les cares al Municipal de la Via Fèrria el PRE BENJAMÍ G de la UE Castelldefels i la UD Marianao Poblet en matx corresponent al Grup G de la Segona Fase Pre Benjamí de la competició CEBLLOB.

Amb bona temperatura i excel.lent ambient va començar un encontre que durant el primer quart va ser igualadísssim. Els grocs, dirigits pel jove Adam Costa, van sortir amb Nico sota pals, Marc Julià, Raúl i Sergio encarregats de sortir amb pilota des del darrera i encapçalar les tasques de contenció, i Rocco, Guillem i Paolo com a jugadors amb un tarannà més ofensiu, amb l'objectiu de cercar la porteria contrària. I reiterem que als primers 10' l'equilibri va ser màxim. Cap dels dos equips era capaç de mantenir un domini clar sobre el joc, la lluita era aferrissada per cada pilota, i tot i que ambdós equips van generar les seves arribades, que van acabar en la major part dels casos en pilotes a córner, el 0-0 no es va moure. Després del primer mini descans van aparèixer sobre el terreny de joc en clau groga Álvaro, Bruno i Miguel, i cal dir que en els primers 2-3 minuts la tònica no va semblar canviar gaire, però en aquests partits prebenjamins la situació dóna un 'tomb' quan gairebé menys t'ho esperes, i un cop més va tornar a succeir. Un xut llunyà, quan arribàvem a l'equador del segon parcial, va situar el 0-1, i en els tres minuts següents van caure dues dianes més, la tercera també amb un gran colpeig des de la llarga distància. Sense ser massa superior, el Marianao va ser capaç de marxar al descans guanyant per 0-3, però la realitat és que el Pre Benjamí G ho estava prou fent bé.

AB 160305 0808

La pausa va 'refredar' una mica aquesta inèrcia 'letal' del conjunt roig santboià, i hem de dir que durant el tercer quart va retornar la versió més equilibrada del matx. De fet els grocs, amb un futbol més vertical i ràpid que al primer temps, van gaudir d'un parell de bones opcions per a reduir distàncies en colpejos de Guillem i Sergio, que en tots dos casos van comptar amb la bona resposta del porter rival, tot i que val a dir que també Nico, en clau groga, especialment en els minuts finals, va mostrar-se molt segur en un parell d'oportunitats visitants. Així es va entrar en l'últim quart amb el partit coll amunt però sense estar del tot tancat, i les esperances locals semblaven revifar quan Sergio, en la primera jugada del període definitiu, fantàstica acció individual, establia l'1-3 amb un colpeig sec amb cama esquerra. L'alegria malauradament va durar poc, ja que pràcticament en l'acció següent a la sacada de centre, els visitants, afavorits per un parell de rebots afortunats en la gestació de la jugada, van marcar un 1-4 que seria definitiu.

Els grocs, amb gran actitud i il.lusió van cercar de seguir reduint distàncies fins al final però ja no va ser possible. En definitiva, derrota 1-4 del Pre Benjamí G en un partit en què els nostres van oferir una bona imatge i no van merèixer, ni molt menys, caure per tres gols de diferència, ja que la distància futbolística existent no va ser tanta. Segueixen aprenent i progressant en el món del futbol. ENHORABONA, PRE BENJAMÍ G!

Alineació PRE BENJAMÍ G: NICO; MARC JULIÀ Palmero, RAÚL Quesada, SERGIO, GUILLEM Pascual, ROCCO Peroni i PAOLO Figueras. També van jugar ÁLVARO Reche, BRUNO Oñorbe i MIGUEL Maeso. També forma part de la plantilla DANI Díaz

Gol: 1-3: SERGIO (3Q)

Llegir 3557 vegades Darrera modificació el Dijous, 10 Març 2016 13:57