SERGI GESTÍ (POBLA MAFUMET), NOU JUGADOR DE LA UE CASTELLDEFELS

 

En les últimes hores el Primer Equip de la UE Castelldefels ha tancat una nova incorporació de cara a la seva plantilla

Es tracta de l'extrem de 23 anys, SERGI GESTÍ, jugador de Valls que arriba al nostre club procedent del CF Pobla de Mafumet, tot i que com amateur també ha passat per les files del FC Vilafranca. Com a brillant integrant del planter del Nàstic de Tarragona va arribar a debutar a Segona A, sent encara juvenil, la temporada 11-12 (concretament al Martínez Valero d'Elx), i a partir d'aquí Pobla de Mafumet (13-15), Vilafranca (15-16) i novament Pobla de Mafumet (16-17 i aquesta 17-18) han estat les seves samarretes, sempre a la Tercera Divisió. Es tracta d'un jugador habilidós, ràpid i vertical, que després d'una 16-17 difícil, ja que no va poder jugar per culpa d'una lesió de genoll, ja és plenament reestablert de la mateixa i 'aterra' als Canyars amb l'objectiu de recuperar protagonisme i minuts.

En les seves primeres impressions com a jugador groc, en Sergi ens deia que "vinc d'una lesió bastant llarga i d'una temporada 16-17 complicada després de l'operació del genoll, i el que tot jugador que surt d'una lesió necessita és disposar de minuts per a recuperar el seu millor tó. A la Pobla estava entrenant bé, i començava a entrar, però donada la competència existent a la plantilla és difícil tenir la continuïtat que ara mateix necessito. Així doncs, quan va sorgir la proposta del Castelldefels, i veient que la situació a la Pobla per mi era la que era, vaig decidir acceptar, i molt content. El tècnic Miki Carrillo m'ha transmès molta confiança des de la primera conversa, i evidentment li agraeixo aquesta confiança mostrada i espero retornar-l'hi amb bon rendiment al terreny de joc".

Un altre factor interessant a tenir en compte és que parlem d'un vestidor amb bastantes cares conegudes per a Sergi Gestí. "Amb alguns vaig coincidir al Vilafranca i amb d'altres a la Pobla de Mafumet, i estic segur que amb ells i amb la gent que coneixeré ara seguirem fent bon vestidor, que al capdavall és el més important". Sobre les seves característiques futbolístiques ens deia que "sóc un jugador ràpid, habilidós, d'ú contra ú...en definitiva, un extrem pur que intentaré aportar a l'equip assistències, gols, desequilibri, etc. Tot el que pugui, vaja". Per últim, sobre el seu nou equip ens deia que "queda tota la segona volta, meitat de lliga que sempre es fa llarga en una categoria tan dura com la Tercera, i per això el que toca és seguir sumant, a poc a poc però amb bona lletra per anar complint els objectius, que és el que tots desitgem".

Benvingut, Sergi Gestí!

#SomHiGrocs

Visto 861 veces Modificado por última vez en Miércoles, 03 Enero 2018 09:24