RESULTATS I GOLEJADORS JORNADA 4 (Tercera Divisió)

 

Abans de la disputa de la jornada 5, que té lloc aquest vespre, repassem resultats i golejadors de la jornada 4 del Grup 5 de la Tercera Divisió 17-18, amb les dades individuals i col.lectives bàsiques derivades del cap de setmana.

Resultats i golejadors (j4)

  • EUROPA - CASTELLDEFELS: 1-0 (Raíllo)
  • SANTFELIUENC - PALAMÓS: 3-1 (Josele 2, Alberto // Marc Medina)
  • L'HOSPITALET - TERRASSA: 2-0 (Óscar García, David García)
  • REUS B CAMBRILS - CERDANYOLA: 3-0 (Marcel, Íker, Dani Del Río pp)
  • SANTBOIÀ - VILAFRANCA: 1-3 (Juanlu // Víctor Oribe 2, Abel Rita)
  • FIGUERES - VILASSAR: 3-0 (Eric Pimentel, Dani Gómez, Xavi Ferrón)
  • PRAT - GAVÀ: 1-2 (Uri Escabrós // Domi, Xavi Salinas)
  • ASCÓ - GRANOLLERS: 2-0 (Sergi Moreno, Víctor Bertomeu)
  • POBLA MAFUMET - HORTA: 1-0 (Iván Vidal)
  • ESPANYOL B - SANT ANDREU: 3-2 (Puado, Pedrosa, Joselu // David López, Elhadji Bandeh)

28 gols van ser els registrats a la jornada 4 de la Tercera 17-18 -la més prolífica del que portem de lliga-, repartits entre 8 victòries locals i 2 de visitants (la del Vilafranca a Sant Boi i l'obtinguda pel Gavà, primera del curs, al Prat). Primera jornada del curs sense empats. Van estrenar el seu caseller de triomfs a la lliga en aquesta jornada, a banda del Gavà, el Vilafranca i la Pobla de Mafumet, destacant una dada poc habitual, i és que fins a 5 equips diferents (Santfeliuenc, Reus B Cambrils, Vilafranca, Figueres i Espanyol B) van marcar 3 gols. Només els tres últims classificats no han estat capaços de guanyar (Palamós, Cerdanyola i Vilassar), sent el maresmenc l'únic conjunt que després de 360 minuts de joc encara no ha puntuat. Tampoc queden ja conjunts que no hagin marcat, ja que l'últim que quedava per estrenar el seu caseller realitzador, el Palamós, el va estrenar a Les Grasses. En l'aspecte realitzador destacar que dos jugadors van signar doblets (2 gols): Josele (Santfeliuenc) i Víctor Oribe (Vilafranca)

Líder: L'HOSPITALET (10 punts); Llocs de Promoció d'ascens: Espanyol B i Santfeliuenc (10 punts) i Figueres (9 punts); Llocs de descens: Palamós i Cerdanyola (1 punt) i Vilassar (0 punts); Màxim golejador: David Jiménez (Europa), Ripoll (L'Hospitalet) i Sergi Moreno (Ascó): 3 gols; Equip més Golejador: L'HOSPITALET (12 gols); Porter menys golejat: AROCA (Figueres): 1 gol encaixat - 4 partits jugats (0'25 ge/pp); Equip menys golejat: FIGUERES: 1 gol encaixat - 3 partits jugats (0'33 ge/pp)

Visto 305 veces Modificado por última vez en Miércoles, 13 Septiembre 2017 10:34