JOEL MARÍN (JUVENIL A) ASCENDEIX AL PRIMER EQUIP UE CASTELLDEFELS 17-18

 

Tot i que es tracta d'una incorporació feta oficial la setmana passada, avui s'ha dut a terme la presentació oficial de JOEL MARÍN (Juvenil A) com a nou jugador del Primer Equip UE Castelldefels 17-18

 

Recordem que en Joel és un mitjapunta prou talentós de 18 anys -a finals d'aquest mes en compleix 19-, que després de dues temporades a ala UE Castelldefels va iniciar un interessant periple a la UD Unificación Bellvitge (Lliga Nacional) i la UE Cornellà (Divisió d'Honor Juvenil), sent prou important en els esquemes dels tècnics en equips que han ratllat a altíssim nivell en les respectives categories que han disputat. Recordem que amb la Divisió d'Honor closa ha retornat en la 16-17 al nostre club, col.laborant amb 8 gols a l'ascens del Juvenil A a Preferent. Futbolista amb enorme projecció.

En les seves primeres impressions com a jugador del Primer Equip en Joel assegurava que "després d'una bona temporada a Cornellà tinc moltes ganes de començar la meva etapa amateur, raó per la qual obro aquesta nova fase amb la màxima motivació. No em puc queixar pas. Vinc de dues temporades que han estat molt bé, quedant-nos en aquesta última amb el Cornellà a un pas de jugar la Copa del Rei, però això no para i ara toca començar un nou camí aquí al Castelldefels i esperem que vagi tot bé". En Joel assegura igualment que "estic molt agraït al club i a l'entrenador per donar-me l'oportunitat d'estar amb el Primer Equip des del primer dia i espero no decebre aquesta confiança. Sóc ambiciós i està clar que com tot jugador vull minuts, però en una categoria com la Tercera per tenir minuts un se'ls ha de guanyar treballant dur als entrenaments i això és el que faré"

Benvingut al Primer Equip, JOEL MARÍN!

Visto 1952 veces Modificado por última vez en Jueves, 15 Junio 2017 18:58