MIKI CARRILLO RENOVA UNA TEMPORADA MÉS AMB LA UE CASTELLDEFELS

 

La Junta Directiva de la UE Castelldefels fa oficial la renovació, una temporada més, de l'entrenador del Primer Equip groc, Miki Carrillo, en acord materialitzat en les últimes hores. 

La 15a posició final, entenent des de l'entitat que s'han complert amb els objectius establerts abans de l'inici del curs, que passaven per evitar els llocs de descens directe, propicien que, indepentdement de si l'equip juga a Tercera o a Primera Catalana en la 17-18, en Miki Carrillo en tornarà a ser l'entrenador. La bona feina general realitzada, que ha permès l'equip d'ocupar una posició definitiva que en qualsevol altra temporada seria de permanència sense problemes, fan que la Junta Directiva entengui que la renovació del tècnic barceloní, una campanya més, és la millor opció.

Si som de Tercera o de Primera Catalana dependrà de les promocions d'ascens a Segona B, donats els tres descensos catalans de la categoria de bronze, però el que sí que és segur és que sigui quin sigui el desenllaç, el menor de la nissaga dels Carrillo seguirà al capdavant de la banqueta castelldefelenca. Serà així la 4a temporada consecutiva de Carrillo al nostre equip.

RENOVACIOMIKI1

Enhorabona, Miki!

Visto 1238 veces Modificado por última vez en Viernes, 19 Mayo 2017 16:11