Us oferim a continuació l'enllaç a la completa GALERIA d'IMATGES del partit UE CASTELLDEFELS - EC GRANOLLERS

 

La UE Castelldefels va encaixar diumenge la seva 10a derrota de la temporada, tercera consecutiva en general i segona seguida a casa

 

Aquest proper diumenge 23 de desembre (12h; Nou Sardenya), UE CASTELLDEFELS - CE EUROPA, jornada 21 #3div5

 

La UE Castelldefels disputa demà el seu últi partit local de l'any natural 2018 rebent la visita de l'EC Granollers. Els grocs, després de la derrota encaixada contra l'Horta, volen tornar a guanyar a casa contra un rival de qualitat i que també es proposa trencar una mala ratxa. A partir de les 12h, UE CASTELLDEFELS - EC GRANOLLERS (des de les 10:45h pel compte Twitter Oficial @uecastelldefels)

 

En les últimes hores la UE Castelldefels ha 'tancat' oficialment una nova incorporació a la seva plantilla

 

El Comité de Competición de la Federació Catalana de Futbol resolvió ayer las sanciones correspondientes a la jornada 20 del grupo 5 de Tercera  

 

La UE Castelldefels 18-19 va encaixar la seva 9a derrota de la temporada, 3a a casa.

 

Us oferim a continuació la completa GALERIA d'IMATGES del partit entre UE CASTELLDEFELS i UNIÓ ATLÈTICA D'HORTA. Van ser preses per Piero Álvarez. 

 

Aquest proper diumenge 16 de desembre (12h, Els Canyars): UE CASTELLDEFELS - EC GRANOLLERS (jornada 20; #3div5)

 

La UE Castelldefels disputa demà el penúltim partit local de l'any natural 2018 i primer dels dos seguits que jugarà a casa, rebent la visita de la Unió Atlètica d'Horta, cinquè classificat i un dels equips instal.lats des de l'inici de lliga en la zona 'noble' de la classificació. Els grocs, després de les bones actuacions signades en les últimes dues jornades, volen tornar a guanyar a casa contra un rival de qualitat i amb una més que atractiva proposta de joc. A partir de les 12h, UE CASTELLDEFELS - UNIÓ ATLÈTICA D'HORTA (des de les 10:45h pel compte Twitter Oficial @uecastelldefels)