Buenas noticias. En las últimas jornadas la Junta Directiva UE Castelldefels ha cerrado nuevos acuerdos de colaboración en el formato de micromecenazgo para nuestros equipos de Fútbol Base. 

 

Ja són 6 els equips del Futbol Base de la UE Castelldefels que compten amb micropatrocinador. L'últim en sumar-se a la llista és el BENJAMÍ D, que des de fa pocs dies té en l'empresa ENTRESÒL PRODUCCIONS el seu espònsor personalitzat.

En recents dates es va dur a terme l'acte oficial de presentació de dues de les empreses que des de fa uns mesos fan confiança la UE Castelldefels en el seu format de micromecenatge.

 

La UE Castelldefels sigue incorporando colaboradores en formato de micromecenazgo de equipoos del Fútbol Base 15-16.  

 

La UE Castelldefels ha signat en les últimes jornades un nou contracte de patrocini. Així GADHUS RESTAURANT s'uneix a la família UE CASTELLDEFELS, en una vinculació que esperem sigui absolutament profitosa per totes dues parts. Prestigiós restaurant especialitzat en esmorzars i 'brunch' és ubicat molt a prop de l'Estadi Municipal d'Els Canyars, concretament a l'Avinguda Constitució, 28. A partir d'ara, i utilitzant les nostres xarxes socials, tindran informació puntual de totes les seves novetats i promocions.